Meniu
Cosul tau

Busole Carti si Harti

Busole si Harti

Model: carte
„Am 63 de ani când spun povestea pe care o citiți în această carte și am participat la peste 50 de expediții prin toată lumea. Unele dintre ele în premieră pentru alpinismul românesc. Vă mărturisesc că toate au adus bogăție în viața mea. Fiecare în parte a fost o mare iubire. Chiar și munții pe care..
59,90RON
Fără TVA:59,90RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
In Muntii Bihorului, se gasesc numeroase chei, pesteri, ponoare si izbucuri, aceasta zona a tarii numarandu-se printre cele cu cel mai dezvoltat relief carstic. Cea mai mare altitudine a acestor munti, de 1849 metri, se inregistreaza in Varful Curcubata Mare, cunoscut si ca Varful Bihor. Pe langa ce..
21,90RON
Fără TVA:21,90RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
Harta Munţilor Gutâiului poartă indicativul MN20, ceea ce-nseamnă că este al douăzecilea număr din colecţia „Munţii Noştri”.Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat da..
19,90RON
Fără TVA:19,90RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
Muntii Nemira sunt delimitati la nord de Muntii Ciucului prin Valea Uzului; la est de Muntii Berzunti prin Raul Trotus; la sud de Muntii Vrancei prin Valea Oituz, Pasul Oituz si partea nordica a Depresiunii Raului Negru; la vest de Muntii Bodoc prin Paraul Casin si de Muntii Ciucului prin Depre..
19,90RON
Fără TVA:19,90RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
Harta Munților Bucegi-Leaota, plină de nenumărate obiective turistice care merită a fi văzute, a fost cea care a inaugurat colecția Munții Noștri. Din acest motiv poartă indicativul MN01.Pentru cine vrea să admire priveliștea culmilor vecine de la picioarele “Babelor” sau sub privirea “Sfinxului” di..
29,90RON
Fără TVA:29,90RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
Masivul Ceahlău reprezintă cel mai renumit şi mai impresionant masiv din partea centrală a Carpaţilor Orientali, fiind unul dintre puţinele complexe carpatine care mai pastrează încă eşantioane nealterate ale naturii. Ceahlăul este cel mai impunător masiv din Carpaţii Orientali, fiind situat în..
24,90RON
Fără TVA:24,90RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
Muntii Piatra Craiului, sau doar Crai, este un lant muntos calcaros aflat in sud-vestul Carpatilor Orientali, dar care apartine lantului Carpatilor Meridionali, situandu-se in nord-estul acestora.Din punct de vedere petrografic, Masivul Piatra Craiului se deosebeste geologic si geomorfolog..
18,00RON
Fără TVA:18,00RON
Brand: Muntii Nostri Model: harta
Muntii Retezat fac parte din Carpatii Meridionali, grupa muntoasa Retezat-Godeanu. Se inalta intre doua depresiuni importante, Petrosani si Hateg si intre doua rauri importante, Raul Mare, care ii delimiteaza la nord si vest si Jiul de Vest, care ii delimiteaza la sud. Sunt inconjurati de ..
20,00RON
Fără TVA:20,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.