Meniu
Cosul tau

Termeni si conditii

Confidentialitatea datelor


Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi predate catre persoane terte fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legistlatia in vigoare. Protectia datelor este cu caracter personal. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea datelor dvs. din baza de date.


Stocuri si imagini produse


- Disponibilitatea afisata este aproximativa, se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. 
- Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. 
Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil. 


Procesarea comenzilor


Prin magazinul nostru montrek.ro, aveti posibilitatea sa faceti cumparaturi in mod comod si rapid, pe cale electronica si puteti cere lamuriri si informatii despre produsele dorite atat pe email si la telefon. Comanda si finalizarea ei se face pe montrek.ro dupa alegerea produsului dorit, prin adaugarea acestuia in “cos” si finalizarea comenzii.


Pentru lamuriri si informatii despre produse va rugam sa sunati la numarul de telefon 0737 015 479 in orele de program ale magazinului: 10-16 Luni - Vineri! Sambata si duminica: inchis.


Modalitati de plata


Momentan este disponibil un singur tip de plata:

- Plata ramburs la courier: plata produselor se face in numerar, la livrare. Platiti angajatului firmei de curierat, care va emite pe loc o chitanta.


Politica de returnare

In conformitate cu OUG 34/2014, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, si anume taxa de transport. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (consumatorului), folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, retururile prin Posta Romana nefiind acceptate, doar in cazul in care coletul expediat a fost cu Posta Romana.
In cazul in care produsul se doreste a fi inlocuit cu altul, clientul va suporta taxele de transport in intregime.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la retur.


Atentie: Puteti returna orice produs, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

- Produsul se va returna in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte si indotit de factura fiscala produsului sau produselor returnate.

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de ce ati comandat, va rugam sa semnalizati acest lucru printr-un email folosind formularul de contact de la sectiunea Contact sau telefonic la 0737 015 479. In acest caz vom solutiona problema cat mai repede posibil, si incercam  sa onoram comanda initiala. Bineinteles, in acest caz taxele de transport vor fi suportate de montrek.ro.


Inaintea returnarii produsului va rugam sa trimiteti un email folosind formularul de contact de la sectiunea Contact, cu informatiile urmatoare: numele, numarul comenzii si numarul facturii fiscale, un numar de telefon la care puteti fi contactat, motivul returnarii sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0737 015 479.

Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.