Meniu
Cosul tau

Sea To Summit

Brand: Sea To Summit Model: Detergent
Detergent de haine Trek & Travel pocket de la Sea to Summit este un detergent de haine sub forma de foite solubile in apa, cu format compact, care incape in orice buzunar, usor si rapid de folosit in calatorii, drumetii, ture de munte, camping, turism. Detergentul de hai..
21,00RON
Fără TVA:21,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Oală
Ușoară și robustă, oala Sea to Summit Alpha Pot este concepută pentru a spori funcționalitatea bucătăriei dvs. de camping. Este realizată dintr-un aliaj anodizat dur pentru durabilitate, rezistență la abraziune și întreținere ușoară a suprafeței. În plus, Alpha Pot este dotată cu caracteristici prac..
206,00RON
Fără TVA:206,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Oală
O revoluție în industria vaselor de gătit pentru camping - o oală cu pereți din silicon și fund din aluminiu, care poate fi comprimată la o dimensiune minimă dintr-o singură mișcare. Conceput pentru gătit pe un arzător. Când este pliată, ocupă un spațiu minim în rucsac. Oala Sea To Summit X-Pot de ..
320,00RON
Fără TVA:320,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Pernă
Luxoasă, ușoară și extrem de compactă, perna Sea to Summit Aeros Premium Pillow Regular are o formă ergonomică și o suprafață de velur moale din poliester elastic. Avantaje: - pernă gonflabilă foarte ușoară și compactă - confecționată din poliester velur 50D moale și plăcut la corp - se umflă rapid..
185,00RON
Fără TVA:185,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sac de compresie durabil și confortabil. Materiale de calitate și design bun. Avantaje: - 4 curele pentru compresie - curele extra lungi pentru a împacheta cu ușurință geanta până la capacitatea sa maximă - înveliș antiderapant pentru o ambalare ușoară - țesătură siliconată - rezistent la apă, dar..
205,00RON
Fără TVA:205,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sac de compresie durabil și confortabil. Materiale de calitate și design bun.Avantaje:- 4 curele pentru compresie- curele extra lungi pentru a împacheta cu ușurință sacul până la capacitatea sa maximă- înveliș antiderapant pentru o ambalare ușoară- țesătură siliconată- rezistentă la apă, dar nu impe..
182,00RON
Fără TVA:182,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sea to Summit Spark SpI Long 2019 - este un sac de dormit în formă de cocon care combină greutatea minimă cu caracteristici excelente de izolare termică. Acesta combină tehnologia de înaltă calitate cu un design sofisticat. Puful de gâscă RDS 850+ Loft asigură căldura, în timp ce țesăturile din Nylo..
1.754,00RON
Fără TVA:1.754,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sea to Summit Spark SpI Regular 2019 - este un sac de dormit în formă de cocon care combină greutatea minimă cu caracteristici excelente de izolare termică. Acesta combină tehnologia de înaltă calitate cu un design sofisticat. Puful de gâscă RDS 850+ Loft asigură căldura, în timp ce țesăturile din N..
1.615,00RON
Fără TVA:1.615,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sea to Summit Spark SpII Long 2019 - este un sac de dormit în formă de cocon care combină greutatea minimă cu caracteristici excelente de izolare termică. Acesta combină tehnologia de înaltă calitate cu un design sofisticat. Puful de gâscă RDS 850+ Loft asigură căldura, în timp ce țesăturile din Nyl..
2.079,00RON
Fără TVA:2.079,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sea to Summit Spark SpII Regular 2019 - este un sac de dormit în formă de cocon care combină greutatea minimă cu caracteristici excelente de izolare termică. Acesta combină tehnologia de înaltă calitate cu un design sofisticat. Puful de gâscă RDS 850+ Loft asigură căldura, în timp ce țesăturile din ..
1.983,00RON
Fără TVA:1.983,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sac ermetic fiabil, ușor și compact. Cusături strânse și material impermeabil. Cusăturile sunt rezistente. Nu utilizați în caz de imersiune totală în apă. Avantaje: - nailon 70D - închizător cu răsucire strânsă - acoperire interioară albă pentru o mai bună iluminare - cusături întărite Caracteris..
123,00RON
Fără TVA:123,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Dry Bag
Sacul impermeabil Sea to Summit Ultra-Sil este sacul ideal pentru a pastra echipamentul ferit de umezeala.Caracteristici :Material Ultra-Sil 30D care are coloana de apa 2000 mmSacul se inchide prin rulare in partea superioaraTrasparent pentru o usoara vizibilitate a produselor depozitate in elB..
98,00RON
Fără TVA:98,00RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.