Meniu
Cosul tau

Trollere si genti de voiaj

Brand: Deuter Model: geanta
Geanta de igiena WASH CENTER LITE II este un accesoriu de călătorie conceput de Deuter pentru a transporta și organiza lucrurile esențiale în timp ce sunteți pe drum sau călătoriți în interes de serviciu.Este confecționată din material ultraușor și dispune de suficient spațiu de depozitare pentru pe..
119,90RON
Fără TVA:119,90RON
Brand: Deuter Model: Geanta
Geanta de toaletă pentru drumeții Deuter Wash Center Lite II  este concepută pentru a păstra în ordine articolele de toaletă și cosmeticele pe care le luați în călătorie.Geanta de toaletă Deuter Wash Center Lite I este confecționată din poliamidă 75 denier. Acest material este robust, dar extre..
134,90RON
Fără TVA:134,90RON
Brand: Osprey Model: trollere si genti de voiaj
Pentru organizarea și protecția eficientă a obiectelor mici sau a hainelor, ideal pentru un weekend în străinătate sau într-o aventură plină de acțiune, Transporter® Wheeled Duffel 40 este alegerea perfectă pentru bagajul de mână. Acesta va menține echipamentul și îmbrăcămintea în siguranță pe parcu..
1.199,00RON
Fără TVA:1.199,00RON
Brand: Osprey Model: Transporter
În geanta Osprey Transporter Hanging Toiletry Kit cu deschidere largă vei putea găsi şi accesa foarte rapid articolele necesare pentru igiena personală. Este un model care poate fi deschis, desfăşurat şi agăţat.Material durabil, impermabil din poliester reciclatFund căptuşitBuclă de agăţare cu catar..
225,00RON
Fără TVA:225,00RON
Brand: Osprey Model: Osprey Ultralight Roll
Osprey Ultralight Roll Organiser este un model fabricat din nailon rezistent cu țesătură ripstop, a cărui structură este vizibilă în partea superioară a modelului. Modelul are două compartimente cu plasă, care sunt transparente, astfel încât puteți găsi cu ușurință cosmeticele sau accesoriile necesa..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Brand: Trimm Model: geanta
Trimm RUNNER este o borseta de talie , durabilă și simplă, în care încap telefonul, cheile, portofelul sau un baton de energie - pur și simplu tot ceea ce ai nevoie pentru o alergare, o plimbare cu bicicleta sau pentru patinajul în linie. O suprafață reflectorizantă a materialului vă ajută să ieșiți..
68,00RON
Fără TVA:68,00RON
Brand: Deuter Model: geanta
Trusa de igiena Deuter Wash Bag II este o geanta conceputa pentru a satisface nevoile fiecaruia dintre noi. Spatioasa si bine compartimentata.Caracteristici trusa voiaj Deuter Wash Bag II:fermoar din plasa cu fermoarun compartiment cu 3 buzunare din plasabanda elastica cu chingicarlig detasabil pent..
139,00RON
Fără TVA:139,00RON
Brand: Osprey Model: Organizator Osprey
Оrganizator Osprey Ultralight Zip  este potrivit pentru păstrarea articolelor de igienă personală, trusă de prim ajutor sau ustensilele de bucătărie. Compartimente separate transparente, o buclă  pentru a agăța trusa de machiaj. Acest organizator funcțional va fi indispensabil în călătorii..
199,00RON
Fără TVA:199,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)