Meniu
Cosul tau

Livrare si plata

Livrarea se face prin Fan Courier astfel:

- livrare GRATUITA prin Fan Courier* pentru orice comanda in valoare mai mare de 400 lei.

- comenzile cu valoare intre 0-399 lei vor fi taxate cu 25 lei

*livrare gratuita conform zonei 0 din reteua de distributie Fan Courier. (3,693 localitati din Romania fara a taxa kilometri exteriori parcursi. Pentru lista completa click aici)


Expedierea coletelor:

- Coletele se vor expediata catre adrese aflate doar pe teritoriul Romaniei.
- Clientii vor primi comanda la adresa indicata prin intermediul curierului rapid in aproximativ 24-48 de ore de la trimiterea coletului. 

- Comenzile plasate pana la orele 14.30 vor fi livrate la curier de regula in aceeasi zi, dar in situatii speciale pot fi predate in ziua urmatoare, iar livrarea de catre curier se va face in 24 - 48 de ore de la ridicarea coletului din magazin.
  Pentru comenzi primite dupa orele 14.30 livrarea la curier a coletelor se va efectua in ziua urmatoare, dar in limita posibilului pot fi livrate si in aceeas zi, cu livrare de catre curier in 24-48 de ore de la ridicarea coletului din magazin.

- Din motive ce tin de conditiile de transport, depozitare si durata de livrare expediem colete numai prin curier rapid. 

- Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.


Detalii plata:

- plata ramburs cu numerar la curier, care va emite pe loc o chitanta. 
- anticipat prin virament bancar in contul Montrek Sport SRL, dupa primirea pe email a facturii fiscale.

Atentie! In cazul in care aveti vreo nelamurire sau ati plasat o comanda si nu ati primit nici un email din partea noastra, va rugam sa ne contactati:

Returnarea produselor
In conformitate cu OUG 34/2014, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, si anume taxa de transport. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (consumatorului), folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, retururile prin Posta Romana nefiind acceptate, doar in cazul in care coletul expediat a fost cu Posta Romana.
In cazul in care produsul se doreste a fi inlocuit cu altul, clientul va suporta taxele de transport in intregime.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la retur.


Atentie: Puteti returna orice produs, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

- Produsul se va returna in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte si insotit de factura fiscala a produsului sau produselor returnate.

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de ce ati comandat, va rugam sa semnalizati acest lucru printr-un email folosind formularul de contact de la sectiunea Contact sau telefonic la 0737 015 479. In acest caz vom solutiona problema cat mai repede posibil, si incercam  sa onoram comanda initiala. Bineinteles, in acest caz taxele de transport vor fi suportate de montrek.ro.


Inaintea returnarii produsului va rugam sa trimiteti un email folosind formularul de contact de la sectiunea Contact, cu informatiile urmatoare: numele, numarul comenzii si numarul facturii fiscale, un numar de telefon la care puteti fi contactat, motivul returnarii sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0737 015 479.


Mobil: 0737.015.479 
- Email: contact@montrek.ro