Meniu
Cosul tau

Carabiniera Ergo Wire Kong

Carabiniera Ergo Wire Kong
Carabiniera Ergo Wire Kong
Carabiniera Ergo Wire Kong
PRECOMANDA
Carabiniera Ergo Wire Kong
Carabiniera Ergo Wire Kong
Carabiniera Ergo Wire Kong
Carabiniera Ergo Wire Kong
99,90RON
Fără TVA: 99,90RON
  • Stoc: PRECOMANDA
  • Model: carabiniera

Versiunea specială a carabiniera Ergo Wire, aceeași folosită în sistemul Panic, echipată cu un sistem ingenios care menține clapeta deschisă până când intră în contact cu șurubul. În acest moment mecanismul eliberează clapeta și carabiniera se închide automat. Mecanismul împiedică, de asemenea, deschiderea accidentală a clapetei atunci când este sub sarcină.

Forma particulară face ca acesta să fie mai ușor manevrat de persoanele cu mâini mici

ERGO WIRE face parte din familia ERGO și este proiectat special pentru acele medii în care carabiniera este supusa unei frecări pe frânghie / cablu, cum ar fi parcuri de aventuri sau prin ferrată. În partea superioară există o pârghie care acționează ca siguranță împotriva deschiderii accidentale a conectorului: această pârghie este realizată din bronz marin auto-lubrifiant și permite un flux mai bun al carabinierei pe frânghie / cablu. Adesea, în special în parcurile de aventuri, karabiners sunt foarte obosiți în zona de contact cu cablul de oțel și, prin urmare, nu mai sunt siguri în caz de posibilă cădere: cu această protecție corpul conectorului nu este atins și, prin urmare, rămâne întotdeauna intact și sigur.

Clapeta de sârmă oferă, de asemenea, o viață de aproximativ 4 ori mai mare decât pârghiile tradiționale, caracteristică foarte populară în parcurile de aventuri unde ciclurile de deschidere/închiderea atinge niveluri foarte ridicate.


Caracteristici cheie:


- Deschidere și capacități îmbunătățite datorită formei D îndoite

- Profil subțire pentru o amprentă mică

- Sistem dublu de poartă pentru siguranță maximă

- Produs de înaltă calitate complet dezvoltat și fabricat în Italia

- Testat bucată cu bucată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.