Meniu
Cosul tau

Scarpa

Bocanci Scarpa Rush TRK GTX Bocanci Scarpa Rush TRK GTX
-17 %
Brand: Scarpa Model: Bocanci Trei-sezoane barbati
Bocancii Scarpa Rush TRK GTX sunt un nou punct de referință pentru drumețiile montane. Este un model realizat in spiritul confortului cu tehnologii capabile sa contribuie la reducerea oboselii la nivelul picioarelor in timpul drumetiei. Un amestec corect de confort, stabilitate solidă și gre..
784,90RON 944,90RON
Fără TVA:784,90RON
Bocanci Scarpa Rush TRK GTX Wm's Bocanci Scarpa Rush TRK GTX Wm's
-17 %
Brand: Scarpa Model: Bocanci Trei-sezoane femei
Modelul Rush TRK GTX este noul model de la Scarpa conceput special pentru a oferi un confort sporit in timpul drumețiilor. O pereche de bocanci la care accentul s-a pus pe confort, folosind tehnologi actuale pentru a reduce oboseala piciorului in timpul efortului. O imbinare perfecta intre ..
784,90RON 944,90RON
Fără TVA:784,90RON
Pantofi femei trekking Scarpa Rush Pantofi femei trekking Scarpa Rush
-34 %
Brand: Scarpa Model: pantofi
“ Unul pentru toate ”, acesta ar putea fi cu ușurință deviza Rush Women de Scarpa. Acești pantofi multisport sunt potriviți pentru multe discipline și permit mișcarea rapidă și controlată  pe diverse tipuri de teren. Acest material exterior sintetic este deosebit de robust și rezistent la abraz..
499,90RON 759,90RON
Fără TVA:499,90RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.