Meniu
Cosul tau

Edelrid

Brand: Edelrid Model: diverse
Descriere Carabiniera Edelrid Aranya mare pentru carat echipament. A NU se folosi la catarat! Varianta Albastru, Galben, Gri, Mov, Portocaliu Greutate 13 g Inchidere Fara Siguranta Tip Accesorii Culoare Albastru, galben, Gri, Mov, Portoc..
30,00RON
Fără TVA:30,00RON
Brand: Edelrid Model: diverse
Descriere Breloc minicarabiniera Edelrid Micro 0 A nu se folosi ca echipament pentru catarare! Greutate 7 g Tip Accesorii Varianta Galben, Gri, Mov inchis, Portocaliu, Turcoaz..
15,00RON
Fără TVA:15,00RON
Brand: Edelrid Model: lonje / anouri
Descriere Bucla din coarda Edelrid Aramid de 30 cm are o impletitura mai moale, fiind potrivita drept chinga pentru Prusik.Aramid – un material cu o rezistenta foarte mare la rupere, greutate redusa, conductivitate electrica mica si rezistenta la foc. Certificari CE 0123 Greutat..
60,00RON
Fără TVA:60,00RON
Brand: Edelrid Model: lonje / anouri
Descriere Bucla din coarda Edelrid Aramid de 90 cm este mai rigida. Aramid – un material cu o rezistenta foarte mare la rupere, greutate redusa, conductivitate electrica mica si rezistenta la foc. Certificari CE 0123 Greutate 51 g Latime 6 mm Lungime ..
85,00RON
Fără TVA:85,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Bulletproof Bent inovatoare, robusta, hibrida, cu insertie de otel la varf , pentru a preveni uzura. Ideala pentru utilizare cu dispozitive EDELRID. Caracteristici: Mecanism de inchidere pentru o manevrare optima la cuplare si decuplare Constructia cu profil H asigu..
75,00RON
Fără TVA:75,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Bulletproof Screw cu sistem de inchidere screw gate, robusta, cu inserție de oțel in partea de sus. Previne uzura prematură și bavuri sau margini ascuțite. Ideala pentru prinderea într-o ancoră de fixare. Mecanism de închidere keylock pentru o manipulare optimă la decu..
100,00RON
Fără TVA:100,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Bulletproof Triple FG ECO inovatoare, robusta, cu insertie de otel la varf si o bara cu arc interior, pentru a preveni rasucirea. Ideala pentru utilizare cu dispozitive EDELRID. Caracteristici carabiniera Edelrid Bulletproof Triple FG Eco: Bara cu arcuri tine carabin..
155,00RON
Fără TVA:155,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid HMS Magnum Twist din duraluminiu cu o deschidere mare (22mm) si cu dimensiuni interioare generoase, ideala in utilizarea impreuna cu dispozitive de asigurare si rapel. Constructia profilului H asigura o utilizare optima a materialului si o greutate minima. Raza interi..
115,00RON
Fără TVA:115,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid HMS Strike Slider FG II este o asociere intre carabinierele EDELRID HMS Strike Slider si FG Strike, ideala pentru orice tip de sistem de asigurare. DETALII: Prezinta sistem de inchidere cu blocare automata fara filet, pentru manipularea optima atunci cand asiguri/dezas..
140,00RON
Fără TVA:140,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid HMS Strike Slider II – Inovativa, cu sistem automat de inchidere fara filet, carabiniera HMS Strike Slider este una dintre cele mai usoare carabiniere cu siguranta, pentru dimensiunea sa. Sistemul inovativ de blocare se face prin apasarea unui mic buton integrat in cla..
120,00RON
Fără TVA:120,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Kiwi Slider, ovală mică, ușoară. Forma ovală oferă o capacitate mare și facilitează poziționarea optimă a echipamentului. Mecanism de închidere cu keylock pentru o manipulare optimă la prindere și decuplareDeschidere a clapetei de 21 mm Culoare anthracite, Ic..
100,00RON
Fără TVA:100,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Pure Bent robusta si versatila pentru toate activitatile pe verticala. Caracteristici: Constructia cu profil H asigura utilizarea cat mai buna a materialului si greutatea minima Mecanism de inchidere pentru o manevrare optima la cuplare si decuplare Greutate ..
49,00RON
Fără TVA:49,00RON
Afişare 1 - 12 din 77 (7 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.