Meniu
Cosul tau

Edelrid

Brand: Edelrid Model: dispozitive pentru coarda
Descriere Blocator de mana Edelrid Hand Cruiser pentru dreapta – Blocator de mână cu formă ergonomică pentru o ascensiune confortabilă pe coarda. Designul curbat crește confortul și reduce frecarea. Un ochi mare permite atașarea mai multor carabiniere; un ochi mai mic, puțin mai înalt, este ideal p..
300,00RON
Fără TVA:300,00RON
Brand: Edelrid Model: rucsacuri
Descriere Borseta Edelrid Dirt Bag – Stilul combinat cu durabilitatea: DIRT BAG-ul colorat este realizat din resturi de material din producția de echipament Edelrid. Perfectă pentru a vă depozita obiectele de valoare și obiectele mici. Greutate: 110 g Tip Borsete/Portacte Gen ..
125,00RON
Fără TVA:125,00RON
Brand: Edelrid Model: magneziu si accesorii
Descriere Breloc carabiniera Edelrid Wave pentru diverse utilizari. Culori: Albastru, Gri, Roz, Portocaliu, Verde A nu se folosi ca echipament individual de protectie! Greutate 21 g Dimensiuni 44 x 78 mm Rezistenta 5 kN Tip Accesorii Culo..
25,00RON
Fără TVA:25,00RON
Brand: Edelrid Model: diverse
Descriere Carabiniera Edelrid Aranya mare pentru carat echipament. A NU se folosi la catarat! Varianta Albastru, Galben, Gri, Mov, Portocaliu Greutate 13 g Inchidere Fara Siguranta Tip Accesorii Culoare Albastru, galben, Gri, Mov, Portoc..
30,00RON
Fără TVA:30,00RON
Brand: Edelrid Model: diverse
Descriere Breloc minicarabiniera Edelrid Corazon, cu o rezistenta de 10kg. A nu se folosi la catarat! Greutate 4 g Tip Accesorii..
20,00RON
Fără TVA:20,00RON
Brand: Edelrid Model: diverse
Descriere Breloc minicarabiniera Edelrid Micro 0 A nu se folosi ca echipament pentru catarare! Greutate 7 g Tip Accesorii Varianta Galben, Gri, Mov inchis, Portocaliu, Turcoaz..
15,00RON
Fără TVA:15,00RON
Brand: Edelrid Model: diverse
Descriere Breloc minicarabiniera Edelrid Micro S – breloc compact si versatil cu 2 clapete din sarma. Ideal pentru prinderea echipamentului de ham, rucsac, etc. Fara PPE. A nu se folosi la escalada. Greutate 6 g Tip Accesorii Culoare Albastru, Gri, Mov, Portocali..
18,00RON
Fără TVA:18,00RON
Brand: Edelrid Model: lonje / anouri
Descriere Bucla din coarda Edelrid Aramid de 30 cm are o impletitura mai moale, fiind potrivita drept chinga pentru Prusik.Aramid – un material cu o rezistenta foarte mare la rupere, greutate redusa, conductivitate electrica mica si rezistenta la foc. Certificari CE 0123 Greutat..
60,00RON
Fără TVA:60,00RON
Brand: Edelrid Model: lonje / anouri
Descriere Bucla din coarda Edelrid Aramid de 90 cm este mai rigida. Aramid – un material cu o rezistenta foarte mare la rupere, greutate redusa, conductivitate electrica mica si rezistenta la foc. Certificari CE 0123 Greutate 51 g Latime 6 mm Lungime ..
85,00RON
Fără TVA:85,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Bulletproof Bent inovatoare, robusta, hibrida, cu insertie de otel la varf , pentru a preveni uzura. Ideala pentru utilizare cu dispozitive EDELRID. Caracteristici: Mecanism de inchidere pentru o manevrare optima la cuplare si decuplare Constructia cu profil H asigu..
75,00RON
Fără TVA:75,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Bulletproof Screw cu sistem de inchidere screw gate, robusta, cu inserție de oțel in partea de sus. Previne uzura prematură și bavuri sau margini ascuțite. Ideala pentru prinderea într-o ancoră de fixare. Mecanism de închidere keylock pentru o manipulare optimă la decu..
100,00RON
Fără TVA:100,00RON
Brand: Edelrid Model: carabiniere / verigi
Descriere Carabiniera Edelrid Bulletproof Straight inovatoare, robusta, hibrida, cu insertie de otel la varf , pentru a preveni uzura. Ideala pentru utilizare cu dispozitive EDELRID. Caracteristici: Mecanism de inchidere pentru o manevrare optima la cuplare si decuplare Constructia cu profil H ..
75,00RON
Fără TVA:75,00RON
Afişare 1 - 12 din 95 (8 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.