Meniu
Cosul tau

Black Diamond

Lanterna frontala Black Diamond Astro 300 Lanterna frontala Black Diamond Astro 300
Top Brand -22 %
Brand: Black Diamond Model: Astro 300
Frontala Black Diamond Astro 300 este o lanternă versatilă, potrivită pentru activități precum mersul pe bicicletă sau excursiile de weekend. Cu o putere de 300 de lumeni, această lanternă compactă și rezistentă la apă este ideală pentru aventurile urbane sau în natură. Are un design ergonomic î..
89,00RON 114,00RON
Fără TVA:89,00RON
Lanterna frontala Black Diamond Spot 400 R Lanterna frontala Black Diamond Spot 400 R
Top Brand -20 %
Brand: Black Diamond Model: Spot 400 R
Lanterna Spot 400 R de la Black Diamond este potrivită pentru un utilizator care se așteaptă la performanță, dar care preferă o dimensiune compactă a frontalei. Spot 400 R are capacitatea de a fi reîncărcată rapid, la nevoie, având baterie reîncărcabilă integrată. Pentru a o încărca, frontala are ..
249,00RON 311,00RON
Fără TVA:249,00RON
Bete de trekking Black Diamond Explorer 2
Nou Top Brand -20 %
Brand: Black Diamond Model: bete trekking
Bastonul de trekking Black Diamond Explorer 2 în nuanța ink blue este alegerea practică și ideală pentru aventurile tale pe trasee.Elaborat din aluminiu de înaltă calitate, acest baston oferă echilibrul perfect între greutate și rezistență, susținându-te cu încredere pe orice tip de teren.Cu ajutoru..
228,00RON 285,00RON
Fără TVA:228,00RON
Bețe de trekking pentru femei Black Diamond Trail Bețe de trekking pentru femei Black Diamond Trail
Nou Top Brand -20 %
Brand: Black Diamond Model: bete trekking
Betle de trekking Black Diamond Trail sunt partenerii ideali pentru cei pasionați de drumeții și trekking, căutând durabilitate, funcționalitate și confort. Acestea sunt proiectate pentru a face față cerințelor naturii, oferind suport și stabilitate pe orice fel de teren și în orice condiții meteoro..
423,00RON 529,00RON
Fără TVA:423,00RON
Bete trekking Black Diamond Alpine Carbon Cork Bete trekking Black Diamond Alpine Carbon Cork
Top Brand -20 %
Brand: Black Diamond Model: Alpine Carbon Cork
Bețele de trekking Alpine Carbon de la Black Diamond sunt realizate din fibră de carbon, sunt foarte ușoare (486 g/pereche) și rezistente. Au trei segmente și vin cu noua prindere FlickLock Pro pentru a putea fi reglate ușor! Mânerul este realizat din plută, cu o extensie realizată din spumă EVA. Mâ..
794,00RON 990,00RON
Fără TVA:794,00RON
Bete trekking Black Diamond Distance FLZ W Bete trekking Black Diamond Distance FLZ W
Top Brand -18 %
Brand: Black Diamond Model: Distance Carbon FLZ W
Bețele de drumeție FLZ W sunt o variantă nouă a bețelor Distance Z ce au primint îmbinările de tip Flicklock®. Proiectate pentru femei, sunt mai mici și robuste. Acestea sunt perfecte pentru drumeții lungi și pentru pantele înclinate, putând fi modificate foarte ușor. Sunt partenerul perfect de ..
774,00RON 939,00RON
Fără TVA:774,00RON
Bete trekking Black Diamond Distance Z Bete trekking Black Diamond Distance Z
Top Brand -15 %
Brand: Black Diamond Model: Distance Z 110 cm
Setul de bețe de tură Black Diamond Distance Z este perfect pentru drumeții și alergare montană. Aceste bețe sunt ușor de ajustat, având trei segmente cu o lungime de 110 cm și beneficiază de un suport sporit datorită sistemului Z-Pole, care permite montarea lor rapidă folosind un cablu interior ..
549,00RON 649,00RON
Fără TVA:549,00RON
Bete trekking Black Diamond Trail Bete trekking Black Diamond Trail
Top Brand -17 %
Brand: Black Diamond Model: Trail
Bețele de trekking Black Diamond Trail sunt perfecte pentru aventurile tale în aer liber. Sunt foarte ușoare, fiind realizate din aluminiu, și compacte, ocupând puțin spațiu în rucsac. Sistemul de închidere FlickLock® asigură stabilitate și ușurință la reglare, permițându-ți să te adaptezi cu uș..
449,00RON 544,00RON
Fără TVA:449,00RON
Bucla echipata Black Diamond HotForge Hybrid - 12 cm
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: carabiniere
Bucla Hotforge Hybrid de la Black Diamond este perfectă pentru alpinism, fiind ușoară și compactă. Are o lungime de 12 cm și o greutate de doar 99 g, așa că această buclă nu se va simți în rucsacul dumneavoastră! Carabiniera de sus HotForge este testată în timp, dând rezultate bune de fiecare dată, ..
91,00RON
Fără TVA:91,00RON
Caciula Black Diamond Fleece Caciula Black Diamond Fleece
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Fleece Beanie
 Căciula Black Diamond Fleece este ideală pentru zilele de iarnă, indiferent dacă vor fi petrecute la munte sau în oraș, precum și pentru perioada de tranziție. Veți găsi o suprapunere din fleece, care va crește protecția tâmplelor și a frunții împotriva rafalelor reci de vânt. Căciula de i..
169,00RON
Fără TVA:169,00RON
Casca  Half Dome Casca  Half Dome
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Half Dome
Casca Black Diamond Half Dome este cel mai popular model din gama Black Diamond. Acum reproiectată, casca dispune de un nou sistem de suspensie ajustabilă cu o singura mana, cleme pentru frontală pentru un plus de confort si simplitate. Recomandat pentru alpinism, catarare pe gheata și expeditii..
299,00RON
Fără TVA:299,00RON
Casca Black Diamond Capitan Casca Black Diamond Capitan
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Capitan
Casca Black Diamond Capitan – Conceput pentru a face față provocarilor, Capitan este casca ultra-durabilă de la Black Diamond, cu acoperire suplimentară atât pe părțile laterale, cât și pe spate, menținând în același timp o potrivire elegantă, pentru confort pe tot parcursul zilei. Dispunâ..
379,00RON
Fără TVA:379,00RON
Afişare 1 - 12 din 61 (6 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.