Meniu
Cosul tau

Black Diamond

Bete trekking Black Diamond Alpine Carbon Cork Bete trekking Black Diamond Alpine Carbon Cork
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Alpine Carbon Cork
Bețele de trekking Alpine Carbon de la Black Diamond sunt realizate din fibră de carbon, sunt foarte ușoare (486 g/pereche) și rezistente. Au trei segmente și vin cu noua prindere FlickLock Pro pentru a putea fi reglate ușor! Mânerul este realizat din plută, cu o extensie realizată din spumă EVA. Mâ..
990,00RON
Fără TVA:990,00RON
Bete trekking Black Diamond Distance FLZ W Bete trekking Black Diamond Distance FLZ W
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Distance Carbon FLZ W
Bețele de drumeție FLZ W sunt o variantă nouă a bețelor Distance Z ce au primint îmbinările de tip Flicklock®. Proiectate pentru femei, sunt mai mici și robuste. Acestea sunt perfecte pentru drumeții lungi și pentru pantele înclinate, putând fi modificate foarte ușor. Sunt partenerul perfect de ..
939,00RON
Fără TVA:939,00RON
Bete trekking Black Diamond Distance Z Bete trekking Black Diamond Distance Z
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Distance Z 110 cm
Setul de bețe de tură Black Diamond Distance Z este perfect pentru drumeții și alergare montană. Aceste bețe sunt ușor de ajustat, având trei segmente cu o lungime de 110 cm și beneficiază de un suport sporit datorită sistemului Z-Pole, care permite montarea lor rapidă folosind un cablu interior ..
649,00RON
Fără TVA:649,00RON
Bete trekking Black Diamond Trail Bete trekking Black Diamond Trail
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Trail
Bețele de trekking Black Diamond Trail sunt perfecte pentru aventurile tale în aer liber. Sunt foarte ușoare, fiind realizate din aluminiu, și compacte, ocupând puțin spațiu în rucsac. Sistemul de închidere FlickLock® asigură stabilitate și ușurință la reglare, permițându-ți să te adaptezi cu uș..
544,00RON
Fără TVA:544,00RON
Breloc Lanterna Black Diamond Ion Breloc Lanterna Black Diamond Ion
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Ion
Lanterna Black Diamond Ion este o lanternă mică și practică, ideală pentru a o atașa la cheile mașinii sau la rucsac. Cu o putere de 40 de lumeni, vă oferă o sursă de lumină fiabilă în orice aventură sau situație de nevoie. Această lanternă compactă poate fi folosită în excursii, în jurul casei ..
124,00RON
Fără TVA:124,00RON
Bucla echipata Black Diamond HotForge Hybrid - 12 cm
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: carabiniere
Bucla Hotforge Hybrid de la Black Diamond este perfectă pentru alpinism, fiind ușoară și compactă. Are o lungime de 12 cm și o greutate de doar 99 g, așa că această buclă nu se va simți în rucsacul dumneavoastră! Carabiniera de sus HotForge este testată în timp, dând rezultate bune de fiecare dată, ..
91,00RON
Fără TVA:91,00RON
Caciula Black Diamond Fleece Caciula Black Diamond Fleece
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Fleece Beanie
 Căciula Black Diamond Fleece este ideală pentru zilele de iarnă, indiferent dacă vor fi petrecute la munte sau în oraș, precum și pentru perioada de tranziție. Veți găsi o suprapunere din fleece, care va crește protecția tâmplelor și a frunții împotriva rafalelor reci de vânt. Căciula de i..
169,00RON
Fără TVA:169,00RON
Caciula Black Diamond Olympus Caciula Black Diamond Olympus
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Olympus
Căciula Black Diamond Fleece Olympus este ideală pentru zilele de iarnă, indiferent dacă vor fi petrecute la munte sau în oraș, precum și pentru perioada de tranziție. Veți găsi o suprapunere din fleece, care va crește protecția tâmplelor și a frunții împotriva rafalelor reci de vânt. Căciula de iar..
149,00RON
Fără TVA:149,00RON
Carabiniera Black Diamond Micron Accesory
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Micron Accesory
Carabiniera Micron Accesory a cel de la Black Diamond este un accesoriu perfect pentru cheile dumneavoastă. Le puteți prinde în cuier, de pantaloni sau în rucsac cu ușurință cu ajutorul carabinierei Micron Accesory. Este foarte ușoară, nu vă va îngreuna buzunarul, cântărind doar 24 de g. Este realiz..
24,00RON
Fără TVA:24,00RON
Casca  Half Dome Casca  Half Dome
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Half Dome
Casca Black Diamond Half Dome este cel mai popular model din gama Black Diamond. Acum reproiectată, casca dispune de un nou sistem de suspensie ajustabilă cu o singura mana, cleme pentru frontală pentru un plus de confort si simplitate. Recomandat pentru alpinism, catarare pe gheata și expeditii..
299,00RON
Fără TVA:299,00RON
Casca Black Diamond Capitan Casca Black Diamond Capitan
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Capitan
Casca Black Diamond Capitan – Conceput pentru a face față provocarilor, Capitan este casca ultra-durabilă de la Black Diamond, cu acoperire suplimentară atât pe părțile laterale, cât și pe spate, menținând în același timp o potrivire elegantă, pentru confort pe tot parcursul zilei. Dispunâ..
379,00RON
Fără TVA:379,00RON
Casca Black Diamond Vision
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Vision
Casca Black Diamond Vision este una din cele mai rezistente modele din gama sa, cu o construcție ce combina materialele de tip EPP si EPS (spuma) cu carcasa ABS Shell. Părțile laterale si din spate au fost îmbunătățite, astfel încat modelul Black Diamond Vision corespunde noului nivel de protecț..
479,00RON
Fără TVA:479,00RON
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.