Meniu
Cosul tau

Sosete de Alergare

Brand: Lasting Model: sosete de lana
Sosete functionale pentru drumetii de la Lasting. Ideali pentru drumeții primăvara sau vara. Făcuți din fibre elastice, artificiale. Șosetele se potrivesc perfect la picior și previn alunecarea neplăcută. Zonele piciorului, degetele de la picioare și călcâiul care sunt supuse la sarcini grele sunt î..
47,00RON
Fără TVA:47,00RON
Brand: Lasting Model: sosete de lana
Șosete de drumeție tehnologice de la marca Lasting pentru primăvară și vară. Confecționați din fibre elastice, artificiale, au caracteristici antibacteriene. Datorită materialului Coolmax (70%), șosetele elimină rapid umezeala, ceea ce este important în timpul sportului. Lasting OLI asigură o potriv..
42,00RON
Fără TVA:42,00RON
Brand: Lasting Model: sosete de bambus
Sosete functionale pentru drumetii de la Lasting. Ideali pentru drumeții primăvara sau vara. Făcuți din fibre de bambus 85%, siltex si lycra. Șosetele se potrivesc perfect la picior și previn alunecarea neplăcută. Zonele piciorului, degetele de la picioare și călcâiul care sunt supuse la sarcini gre..
34,00RON
Fără TVA:34,00RON
Brand: Lasting Model: sosete de lana
Șosete de trekking tehnologice de la marca Lasting pentru primăvară și vară. Făcuți din fibre artificiale, aceștia elimină rapid umezeala, ceea ce este important în timpul sportului. Lasting TWW sunt antibacteriene, asigură o potrivire excelentă și previn alunecarea neplăcută. Creatorii au folo..
50,00RON
Fără TVA:50,00RON
Brand: Lasting Model: sosete de lana
Șosete de drumeție tehnologice de la marca Lasting pentru primăvară și vară. Confecționați din fibre elastice, artificiale, au caracteristici antibacteriene. Datorită materialului Coolmax (45%), șosetele elimină rapid umezeala, ceea ce este important în timpul sportului. Lasting WCS asigură o potriv..
34,00RON
Fără TVA:34,00RON
Brand: Lasting Model: sosete de lana
Șosete de drumeție tehnologice de la marca Lasting pentru primăvară și vară. Confecționați din fibre de lana Merino (80%), fibre elastice si artificiale, au caracteristici antibacteriene. Datorită materialului Sosetele elimină rapid umezeala, ceea ce este important în timpul sportului. Lasting WPL a..
38,00RON
Fără TVA:38,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.