Meniu
Cosul tau

Manusi Termice

Manusi Heavyweight Wooltech
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Heavyweight Wooltech
Mănușile Black Diamond HeavyWeight WoolTech sunt concepute pentru a fi utilizate într-o varietate de activități în care izolarea termică, durabilitatea și confortul sunt importante. Acestea pot fi folosite în diferite situații. Black Diamond HeavyWeight WoolTech reprezintă un amestec de fle..
214,90RON
Fără TVA:214,90RON
Manusi Midweight Wooltech
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: Midweight Wooltech
Mănușile Black Diamond MidWeight WoolTech sunt concepute pentru a fi utilizate într-o varietate de activități în care izolarea termică, durabilitatea și confortul sunt importante. Acestea pot fi folosite în diferite situații. Black Diamond MidWeight WoolTech reprezintă un amestec de fleece ș..
164,90RON
Fără TVA:164,90RON
Brand: Turbat Model: caciuli/manusi/accesorii sporturi de iarna
Descriere Manusi Turbat Racoon Windbloc, pentru protecție împotriva vântului și a frigului în timpul drumețiilor, ciclismului, alpinismului și alergării. Sunt confecționate din material polar Polartec Windbloc rezistent la vânt. Mănușile au un imprimeu reflectorizant pentru o deplasare sigură pe î..
165,00RON
Fără TVA:165,00RON
Brand: Turbat Model: caciuli/manusi/accesorii sporturi de iarna
Descriere Manusi Turbat Retezat, subțiri, pentru a vă proteja mâinile de frig în demi-sezon. Țesătura conține lână merinos. Manusile pot fi folosite ca un strat suplimentar la mănușile groase de schi sau de expediție. Utilizare: activități în aer liber, drumeții în toate anotimpurile, jogging iarn..
105,00RON
Fără TVA:105,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.