Meniu
Cosul tau

Schiuri de tura

Model: Ski de tura
Schiul de skit pentru femei ZAG Slap 104 este cu siguranță un model pentru distracție pe powder adânc. Construcția și flexul schiului permit o deplasare lină pe zăpadă proaspătă și un pop bun pentru drop-uri, iar Tail Rocker pentru aterizări cu switch-uri.Zag este o marcă din Franța care își testeaz..
2.040,00RON
Fără TVA:2.040,00RON
Model: Ski de tura
Schiul ZAG Ubac 102 skit + set jib este un schi care, în ciuda lățimii sale considerabile sub picior, garantează lejeritate în ascensiuni datorită miezului său din lemn. Un model creat pentru distracție în powder proaspăt, acesta are un Tip și Tail Rocker care, împreună cu lățimea sa, determină cara..
3.612,00RON
Fără TVA:3.612,00RON
Model: Ski de tura
Setul ZAG Adret 85 Skit Ski + Jib este combinația ideală pentru ușurință și confort, oferind în același timp un schi rigid pentru viraje. Fibrele de carbon conferă schiului lejeritatea și rigiditatea așteptate de cei mai pretențioși skiteri, în timp ce Kevlarul absoarbe vibrațiile, astfel încât schi..
3.315,00RON
Fără TVA:3.315,00RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.