Meniu
Cosul tau

Inchiriere echipament

Inchiriere echipament

Model: bete
Betele de trekking Nomad Ultra de la Climbing Stag, sunt concepute pentru turele outdoor pe toate tipurile de teren, atat vara cat si iarna. Tehnologie de varf a sistemului de blocare rapida "Lock & Go" usureaza inchiderea sau deschiderea segmentelor chiar si cu manusile pe maini. Durata lunga de fo..
13,90RON
Fără TVA:13,90RON
Model: inchiriere-cort-turbat-borzhava-2
Inchiriere Cort Turbat Borzhava 2 Cort Turbat Borzhava 2 – cort cu parametri tehnici și funcționali. Există o singură intrare, convenabilă și largă – este ușor să intri în cort. Datorită zonei mari de plasă de pe copertina interioară, este asigurată o ventilație excelentă (fără efect de seră). In..
24,90RON
Fără TVA:24,90RON
Model: rucsac
Acest transportor de copii de nivel entry-level are o suspensie care susține bine o sarcină agitată, oferind în același timp purtătorului cu 25% mai puțină transpirație prin sistemul de spate ventilat AIRCOMFORT. Caracteristicile produsului Ham de siguranță în 5 puncte: proiectat ținând cont de ..
49,00RON
Fără TVA:49,00RON
Model: sac de dormit
Un sac de dormit confortabil cu greutate redusa si proprietati de izolare termica remarcabile. Multifunctional, ideal pentru activitatile in aer liber pe vreme rece. Sacul este umplut cu o fibra de inalta performanta, cu 7 tuneluri care capteaza aerul, pe intreaga lungime a fibrei, pentru a prelua s..
12,90RON
Fără TVA:12,90RON
Model: sac de dormit
Sac de dormit Turbat Tourer Summer – Datorită țesăturilor subțiri și umpluturii Thermolite Quallo, sacul este perfect comprimat și cântărește puțin, astfel încât poate fi o alternativă la sacii de dormit de vară cu umplutură din puf. Activități: drumeții, ciclism, expediții, călătorii lungi de aven..
19,00RON
Fără TVA:19,00RON
Model: saltea
O saltea din spumă ușoară, durabilă și versatilă, cu un relief cu granulație fină care se descompune rapid. FlexMat poate fi utilizat ca o saltea independentă sau ca izolație suplimentară și protecție împotriva perforațiilor în combinație cu o saltea gonflabilă. Respectă standardul de siguranță Oeko..
9,00RON
Fără TVA:9,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)