Meniu
Cosul tau

Pelerine de Ploaie

Brand: Trekmates Model: poncho
Pelerina de ploaie TREKMATES Deluxe este un must-have pentru pasionații de drumeții, pescari și iubitorii activităților în aer liber. Această pelerină tip poncho este echipată cu o extensie pentru un rucsac de dimensiuni mari, având o capacitate de până la 85 de litri.Are o mărime universală și este..
188,00RON
Fără TVA:188,00RON
Brand: Trekmates Model: poncho
Pelerina Trekmates Pak Poncho este o opțiune extrem de practică pentru călătorii. Acest model ocupă puțin spațiu în rucsacul de trekking, dar, cel mai important, vă oferă o protecție îmbunătățită împotriva apei datorită tehnologiei Dry Shield™.Veți aprecia simplitatea cu care se îmbracă pelerina Tre..
210,00RON
Fără TVA:210,00RON
Brand: Trekmates Model: poncho
O pelerină de ploaie de tip poncho oferită de TREKMATES Rove este concepută pentru a fi impermeabilă și respirabilă, având cusături lipite și bucle pentru încheieturile mâinilor. Aceasta este ideală pentru cicliști și pentru orice excursie cu rucsacul în spate. Folosește tehnologia DRY Shield™ pentr..
157,00RON
Fără TVA:157,00RON
Brand: Trekmates Model: poncho
Pelerina de ploaie poncho TREKMATES Tour este complet impermeabilă datorită cusăturilor lipite și se remarcă prin ușurința și rapiditatea cu care poate fi îmbrăcată, pur și simplu trăgându-se peste cap. Este suficient de largă pentru a acoperi și rucsacul atunci când este necesar.Fabricată din 100% ..
110,00RON
Fără TVA:110,00RON
Pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar Pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar
-20 %
Brand: Turbat Model: protectie ploaie
Descriere Pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar este un poncho care te va proteja de intemperii. Pune-o și pe rucsac sau așeaz-o ca și cort pentru adăpost peste noapte sau temporar. Caracteristici pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar: – Este pus pe rucsac – Este montat ca și cort de protecție ..
143,20RON 179,00RON
Fără TVA:143,20RON
Pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar Pro Pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar Pro
-20 %
Brand: Turbat Model: protectie ploaie
Descriere Pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar Pro este un poncho care te va proteja de intemperii. Are mâneci lungi, elemente reflectorizante și ventilație suplimentară. Caracteristici pelerina ploaie Turbat Poncho Molfar Pro: – Este pus pe rucsac – Este montat ca și cort de protecție Specif..
207,20RON 259,00RON
Fără TVA:207,20RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)