Meniu
Cosul tau

COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT

COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
-15 %
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
COROS APEX 2 PRO - CEAS GPS MULTISPORT
2.299,00RON
2.699,00RON
Fără TVA: 2.299,00RON
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Ceas

Ceasul COROS APEX 2 Pro Outdoor GPS este un dispozitiv bogat în funcții, conceput pentru pasionații de activități în aer liber. Iată o prezentare detaliată a caracteristicilor cheie:

Design: Ceasul dispune de un ecran de 1,3 inch fabricat din cristal de safir și titan, asigurând durabilitate și rezistență la zgârieturi.

Durata Bateriei: Se laudă cu o durată impresionantă a bateriei de 30 de zile, fiind proiectat pentru a rezista pe parcursul activităților prelungite în aer liber fără a necesita încărcări frecvente.

GPS cu Frecvență Dublă: Includerea GPS-ului cu frecvență dublă îmbunătățește precizia locației, ceea ce este deosebit de valoros pentru navigația și urmărirea în aer liber.

Navigație pe Încheietura Mâinii: Ceasul oferă navigație pe încheietura mâinii, furnizând ghidare în timp real în timpul activităților precum drumeții sau escaladă.

Hărți Offline: Hărțile offline sunt disponibile, permitând utilizatorilor să navigheze chiar și în zone fără acoperire celulară. Aceasta este deosebit de utilă pentru aventurile în aer liber în zone îndepărtate.

Monitor de Ritm Cardiac: Monitorul încorporat de ritm cardiac permite utilizatorilor să-și urmărească ritmul cardiac în timpul diferitelor activități, oferind informații valoroase despre nivelul lor de fitness.

Urmărire a Somnului: Ceasul include funcții de urmărire a somnului, permițând utilizatorilor să monitorizeze și să analizeze modelele lor de somn pentru o sănătate generală mai bună.

Urmărire a Activității: Suportă mai multe moduri de activitate, inclusiv alergare, ciclism, escaladă și altele, oferind metrici detaliate pentru fiecare activitate.


În rezumat, COROS APEX 2 Pro Outdoor GPS Watch este conceput pentru a satisface nevoile pasionaților de activități în aer liber, oferind funcții avansate pentru navigație, urmărire a fitnessului și o durată extinsă a bateriei. Este o unealtă cuprinzătoare pentru cei care se implică într-o varietate de activități în aer liber.


Împingeți limitele EXPLORĂRII
Cel mai bun ceas sport pentru exterior echilibrează durabilitatea și funcționalitatea, motiv pentru care am proiectat cu atenție fiecare detaliu, având în vedere performanța. Cu APEX 2 și APEX 2 Pro, veți avea un ceas care durează la fel de mult ca tine. Și altele.

Proiectat pentru durabilitate

Un ecran din sticlă de safir și ramă din aliaj de titan de gradul 5 protejează componentele electronice din interiorul APEX 2 și APEX 2 Pro. În timp ce sticla de safir rămâne practic fără zgârieturi, o nouă acoperire PVD oferă o rezistență de 2 ori la zgârieturi pe ramă în comparație cu predecesorul său.

Rezistent la temperatură

Orice climă, oriunde. APEX 2 funcționează la temperaturi de funcționare la încheietura mâinii variind de la -20℃ la 50℃, astfel încât să puteți testa limitele explorării.

Rezistent la apă

Ploaie, zăpadă, bălți, noroi, ce vrei. APEX 2 rămâne uscat în orice stare. Construit cu rezistență la apă de 5 ATM, acest ceas rezistă și la presiuni de până la o adâncime de 50 m.

Cadran ușor de utilizat

Designul nostru simplu de buton are un cadran digital mare, astfel încât să puteți modifica cu ușurință setările ceasului folosind câteva clicuri simple - chiar și cu mănuși.

Durată de viață a bateriei și mai bună

Datorită consumului redus de energie de la cel mai recent design al sistemului de semnal prin satelit, obținem o viață mai lungă a bateriei GPS în comparație cu APEX original. APEX 2 oferă 45 de ore de viață completă a bateriei GPS, în timp ce APEX 2 Pro oferă 75 de ore. În plus, este nevoie de mai puțin de 2 ore pentru ca ceasul să treacă de la zero la încărcare completă.

NAVIGAȚI ÎN EXTERIOR CA NICIODATĂ

APEX 2 funcționează ca un ceas pregătit pentru aventurile tale pe trasee în curte sau pentru a escalada munți înghețați. Veți fi echipat cu funcții de navigare de top, astfel încât să știți exact unde vă aflați în sălbăticie și cum să vă întoarceți la destinația inițială.

Următorul nivel de precizie GPS

Împreună cu antena de performanță cu 50% mai mare și chipsetul GNSS All-Satellite, APEX 2 primește semnale de la toate cele cinci sisteme majore de sateliți pentru cele mai precise date. În plus, APEX 2 Pro dispune de cea mai recentă tehnologie cu frecvență duală pentru a vă urmări prin cele mai dificile locații.

Să nu te mai pierzi niciodată

Sistemul nostru de navigație extrem de intuitiv vă oferă instrumentele de care aveți nevoie atunci când explorați în aer liber. Cu hărți peisaj și topografice offline globale gratuite, puteți accesa informații critice de navigare în cele mai îndepărtate locații. Cadranul digital de pe COROS APEX 2 și APEX 2 Pro facilitează mărirea și micșorarea hărții, în timp ce ecranul tactil vă permite să trageți harta cu degetul.


Indiferent de ce, vei fi pregătit

Odată cu frumusețea în aer liber vine și riscul. Vremea furtunoasă, răul de altitudine, întunericul, deshidratarea - toate acestea sunt realități potențiale ale drumețiilor prin sălbăticie. APEX 2 și APEX 2 Pro vă pregătesc pentru orice situație, astfel încât să puteți rămâne în siguranță și informat în timp ce ajungeți la vârf.

CONSTRUIȚI FITNESS, DEBLOCARE-ȚI CEL MAI BUN SINE

Oricare ar fi următoarea ta aventură, COROS APEX 2 și APEX 2 Pro asociate cu sistemul de știință sportivă COROS EvoLab te pot ajuta să faci progrese sau setează un nou record personal. Susținută de cei mai buni sportivi de anduranță din lume, soluția noastră de antrenament vă ajută să vă construiți fitness acasă sau în sală, astfel încât să fiți pregătit pentru aer liber.

Cel mai precis senzor de puls al nostru de până acum

Cu cât datele dvs. de ritm cardiac sunt mai precise, cu atât veți avea informații mai bune despre antrenament. Noul nostru senzor optic de ritm cardiac de la încheietura mâinii dispune de un sistem cu 5 LED-uri cu 4 fotodetectoare într-un aspect personalizat, protejat de o husă netedă, rezistentă la zgârieturi. Cu algoritmi avansați de eliminare a zgomotului de semnal, APEX 2 și APEX 2 Pro oferă un nou nivel de precizie a ritmului cardiac. Indiferent dacă vă mișcați rapid prin canioane sau că dormiți într-un cort pentru recuperare, noile ceasuri APEX 2 vă înregistrează performanța fără să pierdeți o ritm... la propriu.

Urmăriți-vă recuperarea

Recuperarea corectă vă permite să vă antrenați mai greu. Monitorizează-ți calitatea somnului cu APEX 2 și APEX 2 Pro, care urmăresc somnul profund, ușor și REM - toate etapele cruciale ale ciclului tău de somn. Când vă treziți, luați o măsurătoare rapidă a variației ritmului cardiac (HRV) pentru a determina cât de pregătit este corpul dumneavoastră să facă față factorilor de stres ai zilei. Dacă te antrenezi la altitudine, activați Modul Altitudine sau verificați manual nivelul de oxigen din sânge (SpO2) pentru a vă monitoriza adaptarea corpului.

O soluție de antrenament de neegalat

Încă de la lansare, COROS EvoLab și COROS Training Hub au susținut numeroase fapte atletice record: recordul mondial de maraton al lui Eliud Kipchoge, noul record UTMB al lui Kilian Jornet și nenumărate recorduri de ultra alergare, inclusiv 24 de ore, 100 de mile și multe altele. Cu COROS APEX 2 și APEX 2 Pro, veți avea acces la informații despre antrenament de clasă mondială, la fel ca profesioniștii.

Creați antrenamente structurate și planuri de antrenament

Având un plan în vigoare, antrenamentul este mai eficient și vă permite să monitorizați câștigurile de fitness în timp. Obțineți acces la antrenamente și planuri de antrenament aprobate de sportivi sau creați-vă propriile dvs. prin aplicațiile noastre mobile și desktop. Programează antrenamente de la antrenor direct în COROS Training Hub, pe care le pot revizui imediat după sincronizarea ceasului.

Sesiunile de forță au fost mai ușoare

Obosit să țin cont? COROS vă urmărește repetările și setează automat, astfel încât să nu fie nevoie. Selectați dintre peste 200 de exerciții preîncărcate pentru a vă crea sesiunea ideală de antrenament de forță. Partajați-vă antrenamentele cu prietenii și partenerii de antrenament prin text, e-mail, rețele sociale sau în persoană, folosind un cod QR în aplicația COROS.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.