Meniu
Cosul tau

Lenjerie si accesorii

Lenjerie si accesorii

Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sac de compresie durabil și confortabil. Materiale de calitate și design bun. Avantaje: - 4 curele pentru compresie - curele extra lungi pentru a împacheta cu ușurință geanta până la capacitatea sa maximă - înveliș antiderapant pentru o ambalare ușoară - țesătură siliconată - rezistent la apă, dar..
205,00RON
Fără TVA:205,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sac de compresie durabil și confortabil. Materiale de calitate și design bun.Avantaje:- 4 curele pentru compresie- curele extra lungi pentru a împacheta cu ușurință sacul până la capacitatea sa maximă- înveliș antiderapant pentru o ambalare ușoară- țesătură siliconată- rezistentă la apă, dar nu impe..
182,00RON
Fără TVA:182,00RON
Brand: Sea To Summit Model: Sac
Sac ermetic fiabil, ușor și compact. Cusături strânse și material impermeabil. Cusăturile sunt rezistente. Nu utilizați în caz de imersiune totală în apă. Avantaje: - nailon 70D - închizător cu răsucire strânsă - acoperire interioară albă pentru o mai bună iluminare - cusături întărite Caracteris..
123,00RON
Fără TVA:123,00RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.