Meniu
Cosul tau

Saci si saltele

Saci si saltele

CARE PLUS PROSOP TRAVEL 40X80CM
LIPSA STOC
Brand: Care Plus Model: accesorii pentru dormit
Prosop de calatorie din microfibra ce previne inmultirea bacteriilor, ceea ce inseamna ca acesta va ramane curat si fara mirosuri neplacute mai mult timp. ..
69,90RON
Fără TVA:69,90RON
Brand: Exped Model: Covor
Covorul pliabil de călătorie FlexMat Plus de la brandul elvețian Exped este un covor de călătorie versatil, care poate fi folosit ca atare sau ca strat suplimentar sub o saltea gonflabilă pentru o mai bună izolare și protecție împotriva perforațiilor. Este fabricat din spumă cu celule închise, care ..
279,00RON
Fără TVA:279,00RON
Brand: Adventure Menu Model: Covor
Covor confortabil și fiabil, cu un nivel ridicat de izolare termică. Forma covorului poate fi schimbată cu foarfece sau cu cuțit. Covorul se rulează, iar structura robustă a materialului poate rezista la o utilizare pe termen lung. Poate fi utilizat ca un al doilea strat (suplimentar) la temperaturi..
236,00RON
Fără TVA:236,00RON
Brand: Adventure Menu Model: Covor
Thermarest Z-Lite este cea mai ușor și mai compact covor de trei sezoane. Stratul superior este constituit dintr-o spumă nouă de polietilenă mai moale pentru un confort mai mare, în timp ce stratul inferior este mai dens pentru o durabilitate deosebită. Datorită materialului din spumă, nu necesită o..
322,00RON
Fără TVA:322,00RON
Brand: Adventure Menu Model: Covor
Therm-A-Rest® Z-Lite Sol™ este o versiune actualizată a celei mai ușor și mai compact covorului Z-Lite pentru trei sezoane. Stratul superior din spumă moale de polietilenă are acum un strat de aluminiu pentru o mai bună izolare termică fără a crește greutatea covorului. Stratul inferior, realizat di..
348,00RON
Fără TVA:348,00RON
Model: accesorii pentru dormit
Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil.  greutate redusa izolatie foarte buna materiale de calitate superioara usor de impachetat material: PE-foam material ecologic, material netoxic dimensiuni: 206 x 50 x 1 ..
54,90RON
Fără TVA:54,90RON
Izopren Camp
LIPSA STOC
Model: accesorii pentru dormit
Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil. greutate redusaizolatie foarte bunamateriale de calitate superioarausor de impachetatmaterial: PE-foam material ecologic, material netoxic.dimensiuni: 180 x 50 x 1 cmgre..
39,90RON
Fără TVA:39,90RON
Model: accesorii pentru dormit
Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil. greutate redusaizolatie foarte bunamateriale de calitate superioarausor de impachetatmaterial: PE-foam material ecologic, material netoxic.dimensiuni: 180 x 50 x 1,1 cmg..
44,90RON
Fără TVA:44,90RON
Model: accesorii pentru dormit
Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil. greutate redusaizolatie foarte bunamateriale de calitate superioarausor de impachetatmaterial: PE-foam material ecologic, material netoxicdimensiuni: 185 x 50 x 1 cm gre..
44,90RON
Fără TVA:44,90RON
Model: accesorii pentru dormit
Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil. greutate redusaizolatie foarte bunamateriale de calitate superioarausor de impachetatmaterial: PE-foam material ecologic, material netoxic.dimensiuni: 180 x 50 x 1.2 cmg..
59,90RON
Fără TVA:59,90RON
Model: accesorii pentru dormit
Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil. greutate redusaizolatie foarte bunamateriale de calitate superioarausor de impachetatmaterial: PE-foam material ecologic, material netoxicdimensiuni: 185 x 55 x 1 cm gre..
44,90RON
Fără TVA:44,90RON
Model: accesorii pentru dormit
 Izopren functional, special conceput sa ofere protectie utilizatorului. Greutate redusa, rezistent la uzura si foarte confortabil. greutate redusaizolatie foarte bunamateriale de calitate superioarausor de impachetatmaterial: PE-foam material ecologic, material netoxicdimensiuni: 200 x 55 x 1.2 cmg..
69,90RON
Fără TVA:69,90RON
Afişare 1 - 12 din 140 (12 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.