Meniu
Cosul tau

Hamace

Hamace

Brand: Adventure Menu Model: Hamac
Unul dintre principalele avantaje ale hamacului ENO DoubleNest Hammock este țesătura FreeWave®, confortabilă, respirabilă și care se usucă rapid. Acest lucru vă permite să vă bucurați de vacanță fără transpirația constantă și disconfortul hainelor grele și umede. În plus, dimensiunile mari ale hamac..
455,00RON
Fără TVA:455,00RON
Brand: Adventure Menu Model: Hamac
Atunci când pleci într-o călătorie, este important să ai echipamentul potrivit pentru a asigura confortul și relaxarea în orice condiții, iar hamacul ENO SingleNest este alegerea perfectă. Este confecționat din țesătura durabilă, dar moale. FreeWave®, care asigură confort și respirabilitate și se us..
375,00RON
Fără TVA:375,00RON
Brand: Adventure Menu Model: Hamac
Durabil, ușor și respirabil. Hamac pentru relaxare pe malul unui iaz, în pădure sau chiar într-un parc în oraș. Caracteristici:- Material mai ușor- Foarte trainic- Curelele destul de lungi permit fixarea ușoară și sigură a hamacului - Hamacul se adaptează anatomic la corp, ceea ce îl face incredibi..
189,00RON
Fără TVA:189,00RON
Brand: Adventure Menu Model: Hamac
Chill este un hamac unic realizat din plastic reciclat. Este incredibil de puternic și durabil. Țesătura hamacului este neacoperită, asta face ca aerul să treacă bine, ceea ce este foarte plăcut pe vreme caldă. Este echipat cu o curea, care, datorită unui material special, râmâne trainic și durabi..
139,00RON
Fără TVA:139,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.