Meniu
Cosul tau

Corturi de drumetie si camping

Corturi de drumetie si camping

Brand: Big Agnes Model: Cort
Blacktail 2 este un cort pentru două persoane, suficient de ușor pentru rucsaci și suficient de rezistent pentru camping. Acest model testat cu timpul are un raport excelent între greutate și confort și este foarte durabil. Blacktail 2 oferă utilizatorilor o zonă de dormit spațioasă, cu acces ușor p..
1.287,00RON
Fără TVA:1.287,00RON
Brand: Big Agnes Model: Cort
Blacktail 3 este un cort pentru trei persoane, suficient de ușor pentru rucsaci și suficient de rezistent pentru camping. Acest model testat cu timpul are un raport excelent între greutate și confort și este foarte durabil. Blacktail 3 oferă utilizatorilor o zonă de dormit spațioasă, cu acces ușor p..
1.501,00RON
Fără TVA:1.501,00RON
Brand: Big Agnes Model: Cort
Visul adevăraților fani ai campingului este cortul Bunk House 4 de la Big Agnes. Acesta va face campingul cât mai confortabil posibil în trei anotimpuri (cu excepția iernii). Cortul are un vestibul mare, care, dacă se dorește, poate fi transformat într-un cort suspendat și se pot servi acolo mic dej..
2.862,00RON
Fără TVA:2.862,00RON
Brand: Big Agnes Model: Cort
Bunk House 6 este un cort de camping spațios, confortabil și fiabil. Vestibulul mare din față este susținut pe stâlpi pentru a crea o copertină acoperită și o intrare uscată. Acesta poate fi cel mai bun loc pentru a bea o băutură, a citi o carte sau a sta cu copiii în timp ce restul familiei doarme ..
3.623,00RON
Fără TVA:3.623,00RON
Brand: Big Agnes Model: Cort
Wyoming Trail 2 este cortul perfect pentru ciclism. Designul cortului include un dormitor dublu, un vestibul imens pentru adăpostirea bicicletelor și a echipamentului și un spațiu confortabil pentru gătit sau pentru relaxare la umbră. Fabricat din poliester de înaltă calitate și ușor, are o ventilaț..
3.431,00RON
Fără TVA:3.431,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.