Meniu
Cosul tau

Accesorii corturi

Accesorii corturi

Brand: Trimm Model: winter sale
Un set universal de trei bete cu o lungime de 50 cm care pot fi folosite pentru a inlocui si scurta lungimea unei bete deteriorate in orice cort cu bete cu diametrul de 8,5 mm. Acestea sunt fabricate din durawrap, ceea ce asigura greutatea lor redusa. Utilizarea durawrap le prelungeste semnificativ ..
39,90RON
Fără TVA:39,90RON
Brand: Trimm Model: winter sale
Un set universal de trei bete cu o lungime de 50 cm care pot fi folosite pentru a inlocui si scurta lungimea unei bete deteriorate in orice cort cu bete cu diametrul de 9,5 mm. Acestea sunt fabricate din durawrap, ceea ce asigura greutatea lor redusa. Utilizarea durawrap le prelungeste semnificativ ..
49,90RON
Fără TVA:49,90RON
Brand: Trimm Model: winter sale
Set universal de trei bete cu o lungime de 60 cm, care pot fi folosite pentru a inlocui si scurta lungimea unei bete deteriorate in orice cort cu bete cu diametrul de 11 mm. Acestea sunt fabricate din durawrap, ceea ce asigura greutatea lor redusa. Utilizarea durawrap le prelungeste semnificativ dur..
59,90RON
Fără TVA:59,90RON
Brand: Trimm Model: winter sale
Cuie usoare din aluminiu cu un diametru de 7 mm, o greutate de 13 g si o lungime de 18 cm. Forma sa il face potrivit pentru o utilizare universala...
19,90RON
Fără TVA:19,90RON
Brand: Trimm Model: winter sale
Cuiul clasic din otel pentru montarea cortului cu diametrul de 5 mm, greutatea de 35 g si lungimea de 19 cm. Datorita formei sale si a materialului utilizat, este potrivit pentru o utilizare universala...
16,90RON
Fără TVA:16,90RON
Brand: Trimm Model: winter sale
Cuie de cort din aluminiu anodizat, greutate 18 g si lungime 23 cm. Forma triunghiulara este potrivita pentru o mai buna stabilitate si, datorita rezistentei sale, poate fi folosita si pe suprafete mai dure. In partea de sus a cuiului exista o crestatura si o bucla de cablu pentru un acces mai bun a..
34,90RON
Fără TVA:34,90RON
Brand: Big Agnes Model: Folie
Folie de sol pentru corturile Big Agnes Blacktail 2 și Blacktail 2 Hotel. Recomandat pentru a fi utilizat pentru a prelungi perioada de viață a podelei cortului dumneavoastră. De asemenea, acest model, împreună cu cortul și cadrul, vă permite să instalați un acoperiș Fast Fly ușor, care va fi util l..
215,00RON
Fără TVA:215,00RON
Brand: Big Agnes Model: Folie
Folie de sol pentru corturile Big Agnes Blacktail 3 și Blacktail 3 Hotel. Recomandat pentru a fi utilizat pentru a prelungi perioada de viață a podelei cortului dumneavoastră. De asemenea, acest model, împreună cu cortul și cadrul, vă permite să instalați un acoperiș Fast Fly ușor, care va fi util l..
236,00RON
Fără TVA:236,00RON
Brand: Big Agnes Model: Folie
Folie de sol Bunk House 4 este o podea suplimentară pentru cortul dumneavoastră, care va prelungi durata de viață a podelei. Acesta protejează podeaua principală de murdărie, umiditate, perforări și abraziuni. Big Agnes vă permite, de asemenea, să montați un adăpost Fast Fly, fără a folosi corpul co..
338,00RON
Fără TVA:338,00RON
Brand: Big Agnes Model: Folie
Bunk House 6 este o folie pentru cortul dvs. Protejează podeaua principală de murdărie, umiditate, găuri și uzură. De asemenea, permite instalarea acoperișului Fast Fly. Caracteristici:- material ușor și durabil - rezistent la apă - protejează podeaua de apă, murdărie și găuri - ambalare compactă ..
410,00RON
Fără TVA:410,00RON
Brand: Big Agnes Model: Folie
Footprint Wyoming Trail 4 este o folie pentru cortul dvs. Protejează podeaua principală de murdărie, umiditate, găuri și uzură. De asemenea, permite instalarea acoperișului Fast Fly. Caracteristici:- material ușor și durabil - rezistent la apă - protejează podeaua de apă, murdărie și găuri - ambal..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Podea Cort Himlite
LIPSA STOC
Brand: Trimm Model: accesorii corturi
Trimm Foot Print Himlite este un strat inferior rezistent pentru cortul Himlite pentru doua persoane. Amprenta de picior creeaza o izolatie termica suplimentara si protejeaza partea inferioara de murdarie, umiditate si deteriorare, prelungind astfel durata de viata a cortului. In acelasi timp, poate..
179,90RON
Fără TVA:179,90RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.