Brandul ucrainean Turbat a luat nastere in anul 2014, ca producator de echipament outdoor.

Povestea lui a inceput cu magazinul online Gorgany infiintat de catre doi antreprenori din Ucraina. Cei doi au deschis treptat 12 magazine fizice si s-au extins si peste hotare.

Cum a luat nastere Turbat


Fondatorii Gorgany si-au dorit propriile lor echipamente care sa fie de calitate si prietenoase cu mediul inconjurator. Astfel a luat nastere marca Turbat. Majoritatea materialelor provin de la furnizori eco-responsabili.

Scurt istoric


Au inceput cu doua corturi, au urmat apoi rucsacuri pe care le fabricau in China, dar al caror cost de productiei nu era rentabil. Astfel au decis sa produca in Ucraina imbracaminte si echipamente pentru iubitorii de aventuri in aer liber.


Jachetele de puf Turbat se numara printre cele mai populare produse.

Vezi aici jachetele de puf Turbat


Sacul de dormit cu puf Turbat Ultar a fost premiat cu ISPO Award 2022, iar dezvoltarea acestuia a durat cativa ani.


In contextul razboiului, cei de la Turbat s-au adaptat, au cusut saci de dormit si alte articole pentru militari.


Brandul Turbat este intr-o continua dezvoltare si extindere, iar sloganul lor este: "creat de calatori, pentru calatori". Inspiratia pentru imbunatatirea propriilor produse vine tot de la cei care le folosesc. 


Pentru echipa Turbat, oamenii care calatoresc sunt mai fericiti si mai sanatosi, asa ca creeaza echipamente care sa-i insoteasca pe turisti in activitatile outdoor, indiferent de vreme.


Ia echipamentul Turbat in experientele tale in aer liber! Astfel te vei bucura de frumusetea naturii in orice anotimp!


Vezi toate produsele brandului Turbat