Meniu
Cosul tau

Echipamente Outdoor

05 apr. Tips and tricks pentru un camping de neuitat
0 145
Mersul cu cortul este o activitate care te va ajuta sa scapi de stresul cotidian si te va reconecta cu natura. Este si un prilej minunat de a petrece timp alaturi de familie si prieteni, departe de agitatia orasului. Iata cateva tips and tricks pentru o excursie cu cortul de neuitat.Cumpara echipament de camping de calitateIn primul rand investeste..
26 mar. De ce sa alegi produsele Muela?
0 130
Muela este un brand spaniol renumit in domeniul productiei de cutite si bricege de vanatoare. In anul 1952, Eladio Muela alaturi de fratii sai, au fondat compania Muela in orasul Ciudad Real, regiunea Castilla-La Mancha din Spania.La inceput, compania se concentra pe productia de cutite traditionale, care erau lucrate manual pentru piata locala. In..
26 feb. Jacheta Schi Barbati Lawrence 10k/10k versus geaca schi barbati 5K/5K cu izolatie Northfinder SEAL WILBUR
0 195
Alegerea unei jachete de schi devine o sarcina si mai grea atunci cand pretul articolelor de imbracaminte este similar.In acest articol vom compara jacheta de schi Barbati Lawrence 10k/10k cu geaca schi barbati 5K/5K, ambele produse ale Northfinder.Iti vom arata in continuare punctele forte ale fiecarui produs.Speram ca aceasta comparatie sa-ti fie..
17 ian. Cum te imbraci la schi?
0 297
De unde incepi cand vine vorba de imbracamintea pentru schi?Daca esti incepator, trebuie sa stii ca hainele pentru schi ar trebui sa-ti tina de cald si sa te mentina uscat pe partie.Nu este nevoie sa porti haine foarte groase si voluminoase pentru a tine frigul la distanta. Pentru confort termic optim, 3 straturi de imbracaminte sunt perfecte!Iata ..
05 ian. Povestea brandului Turbat
0 353
Brandul ucrainean Turbat a luat nastere in anul 2014, ca producator de echipament outdoor.Povestea lui a inceput cu magazinul online Gorgany infiintat de catre doi antreprenori din Ucraina. Cei doi au deschis treptat 12 magazine fizice si s-au extins si peste hotare.Cum a luat nastere TurbatFondatorii Gorgany si-au dorit propriile lor echipamente c..
13 dec. Pantaloni Outdoor pentru Femei: Rotar Warm Ternua VERSUS Turbat Polaris FW23
0 315
Cand vine vorba de alegerea pantalonilor pentru activitati in aer liber in sezonul rece, va propunem doua optiuni de pantaloni softshell: Pantalonii Rotar Warm de la Ternua si Pantalonii Softshell Turbat Polaris FW23. In continuare vom face o comparatie intre cele doua produse, comparatia ce va evidentia caracteristicile fiecarui model. Scopul aces..
29 nov. Avantajele stratului de baza termic
0 325
Ce este stratul de baza termic? Este un strat de haine cunoscut si sub numele de imbracaminte de corp sau strat de baza, care iti va tine de cald atunci cand temperaturile sunt scazute.Pe langa acest fapt, stratul de baza termic iti mai aduce si alte avantaje, iata-le mai jos.Protectie si confortStratul de baza termic te va proteja de vremea rece. ..
20 nov. Cum sa depozitezi cortul de camping?
0 285
Dupa o toamna destul de lunga, plina de numeroase aventuri de camping, este momentul pentru depozitarea cortului.Cu siguranta ultimul camping a fost unul care te-a obosit si nu ai curatat cortul asa cum trebuie.Pentru ca si in urmatorul sezon de campat, cortul tau sa-si mentina proprietatea de impermeabilitate, dar si sa ramana intact, fara gauri s..
03 nov. Aventuri in munti pe timp de toamna
0 302
Toamna in munti este un spectacol de culori, temperaturi mai scazute si oportunitati de aventura cu totul speciale. Afla ce activitati de toamna pe munte poti explora.1. Drumetii cu culoareToamna, muntii se transforma intr-un adevarat festival al culorilor. Este momentul perfect pentru drumetii în mijlocul naturii pentru a admira si a fotografia ac..
20 oct. De ce sunt importante betele de trekking?
0 527
Fie ca este vorba de drumetii montane sau de trekking, betele de trekking reprezinta un element esential in echipamentul oricarui iubitor de astfel de activiti. Indiferent de experienta pe care o ai, betele iti vor aduce beneficii importane, in continuare vei afla care sunt acestea.1. Sprijin suplimentar Betele de trekking iti ofera sprijin suplime..
02 oct. Cum sa-ti alegi hamul pentru catarari? - scurt ghid
0 379
Hamurile pentru catarari au evoluat de-a lungul timpului. Un moment important in istoria lor a fost adaugarea de bucle reglabile si a porturilor pentru echipament.Astazi sunt produse de companii specializate in astfel de echipamente ca: Mammut, Petzl, Beal, Edelrid etc.Hamul este un element esential al echipamentului tau de escalada. Rolul principa..
22 sept. Cum sa ai grija de jacheta impermeabila?
0 283
Jachetele impermeabile au mai multe membrane sau straturi, ce sunt tratate cu substante de impermeabilizare. In acest fel apa este respinsa, iar cel ce poarta jacheta nu se uda.De asemenea, cusaturile sunt lipite sau sigilate termic pentru a preveni scurgerea apei.Fermoarele sunt si ele acoperite pentru a impiedica apa sa patrunda. Fermoarele de la..
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.