Muela este un brand spaniol renumit in domeniul productiei de cutite si bricege de vanatoare. In anul 1952, Eladio Muela alaturi de fratii sai, au fondat compania Muela in orasul Ciudad Real, regiunea Castilla-La Mancha din Spania.


La inceput, compania se concentra pe productia de cutite traditionale, care erau lucrate manual pentru piata locala. In timp, au devenit cunoscuti pentru calitatea si durabilitatea produselor si in afara Spaniei. Muela a trecut astfel de la stadiul de mică fabrica la la una ce ocupa mai mult de 5.000 m2.

La Muela sunt produse peste 300.000 de cutite anual, atat pentru export cat si pentru clientii din Spania.


Muela și-a construit un nume solid in domeniul de  vanatoare, datorita abilitatii lor de a produce cutite pentru această activitate. Imbinand tehnicile traditionale și tehnologia moderna, cutitele Muela sunt cunoscute pentru calitatea materialelor folosite, designul ergonomic și performanta lor.


De-a lungul timpului, gama de produse Muela s-a diversificat. Pe langa cutitele de vanatoare include o varietate de modele: cutite de supravietuire, cutite tactice, cutite de camping si cutite de bucatarie

Cutitele si bricegele Muela sunt apreciate atat de catre pasionatii de vanatoare, dar si de catre iubitorii de activitati in aer liber, precum campingul si trekkingul.


Brandul Muela a devenit un simbol al excelentei in productia de cutite de vanatoare, reusind sa isi mentina reputatia de-a lungul timpului. Astazi, cutitele si bricegele Muela sunt distribuite in intreaga lume si sunt apreciate pentru calitatea si durabilitatea lor, continuand sa fie preferatele pasionatilor de aventura si vanatoare.

De ce sa alegi cutitele Muela?

Principala caracteristica a cutitelor Muela este calitatea lor exceptionala. 

Iata factorii care te vor convinge sa alegi Muela: 


  • Materiale de inalta calitate

 Pentru lamele cutitelor lor, Muela foloseste oteluri de inaltă calitate, precum otelul inoxidabil, recunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa. Pentru performanta optima materialele sunt selectate cu grija.


  • Artizanat și atenție la detalii

Mesteri priceputi lucreaza cu maiestrie cutitele Muela. Ei pun accent pe detalii si pe finisajele precise. Fiecare cutit este asamblat si finisat manual, cu o atentie deosebita acordata aspectului estetic si functionalitatii.


  • Design ergonomic

Cutitele Muela poseda o ergonomie care permite utilizatorului sa manevreze cutitul cu usurinta si precizie. Manerul se potriveste perfect in palma si reduce oboseala din timpul utilizarii indelungate.


  • Durabilitate si rezistenta

Cutitele brandului Muela sunt proiectate pentru a rezista la conditii dificile si la uzura pe termen lung. Au lamele rezistente la coroziune, au manere cu o constructie solida, de aceea fac fata cerintelor riguroase ale utilizatorilor.


  • Diversitatea gamei de produse

Muela iti ofera o gama variata de cutite, de la cutite de vanatoare si supravietuire pana la cutite tactice si de bucatarie. 

Pe Montrek, vei gasi cutite de vanatoare.


Daca esti si tu un iubitor de aventura si vanatoare, alege produsele Muela. Tradiția de peste 7 decenii a brandului Muela, nu te va dezamagi!