Ce este stratul de baza termic? 

Este un strat de haine cunoscut si sub numele de imbracaminte de corp sau strat de baza, care iti va tine de cald atunci cand temperaturile sunt scazute.

Pe langa acest fapt, stratul de baza termic iti mai aduce si alte avantaje, iata-le mai jos.

Protectie si confort


Stratul de baza termic te va proteja de vremea rece. 

Desi este strans pe corp, un strat de baza iti permite sa te misti in voie datorita fibrelor din care este creat.

Pentru ca iti mentine caldura corpului, nu vei mai risca sa faci hipotermie daca te aventurezi la temperaturi foarte scazute!

Este usor si subtire


Un strat de baza termic este usor si subtire, si iti va tine de cald fara a fi nevoie sa porti imbracaminte voluminoasa. 

In sporturile de iarna este esential sa ai libertate de miscare, fara a fi impiedicat de greutatea sau volumul hainelor pe care le porti.

Uscare rapida

Stratul de baza termic usuca rapid transpiratia. Acesta regleaza temperatura corpului, indepartand umezeala de pe piele. In acest fel vei ramane uscat si nu iti va fi frig. Iar daca te afli intr-un mediu cald, aceasta iti va tine de racoare.


Pe langa acest punct forte, acest tip de articol vestimentar este usor de spalat si se usuca rapid!

Efect antibacterian

Un strat de baza de calitate, fie ca are tratament antibacterian, fie ca este din merino sau combinatie de merino si alte materiale, iti aduce si beneficii antibacteriene. Cand le porti in timpul activitatilor solicitante, vei observa ca  nu vei mai mirosi urat din cauza transpiratiei.Stratul de baza termic te va face sa te simti confortabil indiferent de conditiile meteo. Desi este strans pe corp, te vei bucura de respirabilitate si umezeala se va usca rapid. 


Expertii de la Montrek.ro te vor ajuta sa-ti alegi stratul de baza potrivit, in functie de activitatea pe care o desfasori!


In concluzie, din garderoba iubitorilor de sporturi outdoor nu trebuie sa lipseasca startul de baza termic!


Intra pe Montrek.ro si vezi gama noastra de strat de baza