Meniu
Cosul tau

Hamuri

Brand: Petzl Model: hamuri
Banca proiectata pentru durate lungi de suspendare. Modelul Podium de la Petzl ofera confort optim pe duratele lungi de suspendare. Pozitia lata de sedere ofera un nivel excelent de stabilitate. Partile rigide previn presiunea exercitata de chingile tesaturii asupra coapselor. Bancuta este usor de u..
825,15RON
Fără TVA:825,15RON
Brand: Ocun Model: hamuri
Descriere Bretea port-materiale pentru ture lungi. Detalii: – chinga stanga/dreapta – captuseala confortabila – forma anatomica – 1 chinga pentru materiale – se poate uni breateaua stanga cu dreapta si rezulta astfel o vesta. Greutate 135 g Varianta Dreapta, Stanga..
77,00RON
Fără TVA:77,00RON
Brand: Petzl Model: hamuri
Ham pentru escalada si alpinism, cu bucle de picior ajustabile. Proiectat pentru alpinism tehnic, trad si multi-pitch, hamul Adjama este echipat cu bucle ajustabile pentru picioare, asadar poate fi purtat de cataratori de toate dimensiunile si in orice sezon. Buclele de picioare si centura de sold c..
417,38RON
Fără TVA:417,38RON
Brand: Beal Model: hamuri
Descriere Ham pentru cataratori si alpinisti experimentati, ultrausor si foarte confortabil datorita tehnologiei Web-Core. Caracteristici: – autoreglabil pe picioare; – chinga dyneema pentru mai multa rezistenta la frecare si pentru o greutate redusa; – 4 bucle pentru materiale: 2 rigide pe partile..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
Brand: Camp Model: hamuri
Descriere Ham alpinism si escalada Camp Energy CR3, versatil si ajustabil, pentru toate nivelurile de escalada. Design-ul il face ideal pentru orice fel de escalada, de la escalada in sala, la trad. Confort asigurat de materialul termo-format, ajustabil. 4 bucle pentru echipament si o bucla pentru ..
259,00RON
Fără TVA:259,00RON
Brand: Camp Model: hamuri
Descriere Ham alpinism si escalada Camp Energy CR4, versatil si ajustabil, pentru toate nivelurile de escalada. Design-ul il face ideal pentru orice fel de escalada, de la escalada in sala, la trad. Confort asigurat de materialul termo-format, ajustabil. 4 bucle pentru echipament si o bucla pent..
286,00RON
Fără TVA:286,00RON
Brand: Edelrid Model: hamuri
Descriere Ham alpinism si escalada Edelrid Sendero – confortabil si usor, cu 3 chingi pentru fit optim. Cele 5 bucle si 2 puncte de atasare a cuielor de gheata permit un transport usor al echipamentului. Certificat bluesign. Caracteristici ham alpinism si escalada Edelrid Sendero: Captuseala din p..
425,00RON
Fără TVA:425,00RON
Brand: Edelrid Model: hamuri
Descriere Ham alpinism si escalada Edelrid Sirana – confortabil si usor, cu 1 chinga pentru fit optim. Cele 5 bucle si 2 puncte de atasare a cuielor de gheata permit un transport usor al echipamentului. Certificat bluesign. Caracteristici ham alpinism escalada Edelrid Sirana: Captuseala din plasa ..
375,00RON
Fără TVA:375,00RON
Brand: Singing Rock Model: ham alpinism utilitar singing rock sit worker 3d speed
Ham alpinism utilitar Singing Rock Sit Worker 3D Speed Ham reglabil pentru lucrul la înălțime, ușor și confortabil. Caracteristici: centură din talie lată, super confortabilă pentru lucrul la înălțime  chingile de strângere de pe centură din talie sunt cusute în așa fel încât greutatea corpulu..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
Brand: Petzl Model: hamuri
Intotdeauna catre varf! ALTITUDE este un ham usor, cu un design simplu, care va permite sa va puneti hamul fara sa va scoateti schiurile sau crampoanele. Este partenerul ideal pentru schi de tura sau alpinism. Cele doua bucle pentru echipament va permit sa transportati tot echipamentul de care aveti..
407,67RON
Fără TVA:407,67RON
Brand: Petzl Model: hamuri
Ham pentru alpinism si schi de tura, compact si usor, ce poate fi imbracat cu ambele picioare pe pamant.Altitude este un ham foarte usor, proiectat pentru alpinism si schi de tura.Datorita structurii simple, poate fi echipat in timp ce porti schiuri sau coltari. Cele doua bucle pentru echipament aju..
419,90RON
Fără TVA:419,90RON
Brand: Petzl Model: hamuri
O necesitate pentru cataratorii care doresc un ham cu un raport greutate-confort ideal. Aquila este un ham pentru escalada sportiva, catarare traditionala si alpinism. Centura de sold lata si confortabila este ideala pentru toate conformatiile iar buclele ajustabile de picior se adapteaza la orice f..
485,34RON
Fără TVA:485,34RON
Afişare 1 - 12 din 81 (7 pagini)