Meniu
Cosul tau

Espadrile

Brand: Ocun Model: espadrile
Descriere Espadrilele Oxi Lady au un varf proeminent dublat cu cauciuc, ideal pentru acrosaje, oferind in acelasi timp o constructie si un fit feminin. Calcaiul ofera un suport puternic, dar in acelasi timp si foarte confortabil. Cauciucul aderent de pe calcai este ideal pentru acrosaje. Talpa Grip..
459,00RON
Fără TVA:459,00RON
Brand: Ocun Model: espadrile
Descriere Espadrilele Oxi au un varf proeminent dublat cu cauciuc, ideal pentru acrosaje. Calcaiul ofera un suport puternic, dar in acelasi timp si foarte confortabil. Cauciucul aderent de pe calcai este ideal pentru acrosaje. Talpa Gripping ofera o precizie excelenta. Toate aceste trasaturi, fac..
467,00RON
Fără TVA:467,00RON
Brand: Tenaya Model: Espadrile escalada
Indalo, espadrile de escaladă de la Tenaya, se evidențiază prin duritatea lor medie și sensibilitatea ridicată, oferind un echilibru perfect între performanță și confort. Cu un design agresiv și precis, aceste espadrile se conturează perfect pe forma piciorului tău, asigurându-ți întotdeauna o poziț..
789,90RON
Fără TVA:789,90RON
Espadrile catarat Tenaya Masai Espadrile catarat Tenaya Masai
PRECOMANDA
Brand: Asolo Model: Espadrile escalada
Dezvoltat ca o parte a proiectului "RA", Masai imparte foarte multe caracteristici tehnice cu acel model.Principalul avantaj este ca Masai a fost conceput pentru eficienta maxima pe muchii foarte mici.  Sistemul de inchidere cu siret asigura piciorul strans dar si confortabil pe toata durata ca..
599,90RON
Fără TVA:599,90RON
Brand: Tenaya Model: Espadrile escalada
   Cand au conceput noul Mastia, cei de la Tenaya au dorit sa produca un model agresiv care sa implementeze putere maxima atunci cand folosesti prize foarte mici dar care sa asigure si un raspuns pozitiv de neegalat la contactul cu peretele.   Mult mai puternic si cu un raspuns s..
789,90RON
Fără TVA:789,90RON
Brand: Tenaya Model: Espadrile escalada
   Ra este un  model versatil conceput pentru a atinge echilibrul perfect intre sensibilitate si transfer de putere de la varful degetelor atunci cand folosesti prize foarte mici.   Ra este un model cu un design simplu nu foarte incarcat, eficient in toate formele de escalad..
649,90RON
Fără TVA:649,90RON
Brand: Tenaya Model: Espadrile escalada
   O noua versiune a modelului Ra special adaptata anatomiei piciorului feminin. Ra este un  model versatil conceput pentru a atinge echilibrul perfect intre sensibilitate si transfer de putere de la varful degetelor atunci cand folosesti prize foarte mici.     ..
649,90RON
Fără TVA:649,90RON
Brand: Tenaya Model: Espadrile escalada
   Incaltaminte usor curbata folosint tehnologia Tenaya M4. Imprumutand multe calitati de la modelele Tenaya de top, Tanta ofera un nivel excelent de comfort si performanta. Varful curbat moderat si sistemul de strangere cu velcro fac acest model extrem de adaptabil pentru diferite forme a..
499,90RON
Fără TVA:499,90RON
Espadrile catarat Tenaya Tanta Laces Espadrile catarat Tenaya Tanta Laces
PRECOMANDA
Brand: Asolo Model: Espadrile escalada
Espadrile catarat Tenaya Tanta Laces..
499,90RON
Fără TVA:499,90RON
Brand: Ocun Model: espadrile
Descriere Espadrilele de escalada pentru copii Ocun Rival, datorita constructiei confortabile, permit cataratul competitiv fara riscul de ranire a labei piciorului. Cauciucul gros la nivelul degetelor garanteaza o aderenta sporita in varf. Un compromis foarte bun intre cataratul competitiv si confo..
399,00RON
Fără TVA:399,00RON
Brand: Ocun Model: espadrile
Descriere Espadrile escalada Ocun Advancer QC – Advancer QC este conceput pentru performanțe de lungă durată pe orice teren de cățărat. Combină confortul cu construcția avansată. Se potrivește bine mai ales alpiniștilor cu degete tip grecesc sau cub. Două inchideri velcro opuse, rapide și eficiente..
525,00RON
Fără TVA:525,00RON
Brand: Ocun Model: espadrile
Descriere Espadrile de inalta performanta. Confortabile si in acelasi timp robuste pe volume si precise pe prizele de dimensiuni reduse. Concepute pentru bouldering si catarare in cap de coarda. Pentru o priza eficienta, calcaiul este modelat din cauciuc 3D si compusul CAT 1.5. Inchiderea se face c..
649,00RON
Fără TVA:649,00RON
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)