Meniu
Cosul tau

Carabiniere si Bucle echipate

Brand: Petzl Model: carabiniere
Bucla echipata, foarte usoara. Proiectata pentru catarare alpina si situatii in care fiecare gram conteaza, bucla echipata Ange Finesse este ultra-usoara, compacta si durabila. Datorita tehnologiei Petzl MonoFil Keylock si sectiunii in froma de H, carabinierele Ange sunt foarte usoare si ofera un ra..
139,90RON
Fără TVA:139,90RON
Bucla echipata Ange Finesse Bucla echipata Ange Finesse
LIPSA STOC
Brand: Petzl Model: carabiniere
Bucla echipata, foarte usoara. Proiectata pentru catarare alpina si situatii in care fiecare gram conteaza, bucla echipata Ange Finesse este ultra-usoara, compacta si durabila.Datorita tehnologiei Petzl MonoFil Keylock si sectiunii in froma de H, carabinierele Ange sunt foarte usoare si ofera un rap..
139,90RON
Fără TVA:139,90RON
Brand: Petzl Model: carabiniere
Bucla echipata, compacta, durabila si foarte usoara, proiectata pentru catarare alpina si situatii in care fiecare gram conteaza. Este echipata cu 2 carabiniere Ange L din aluminiu, cu inchidere MonoFil, foarte usor de manevrat, oferind un raport rezistenta/greutate optim. Rezistent si ergonomic, ma..
139,90RON
Fără TVA:139,90RON
Brand: Beal Model: bucle echipate
Descriere Specificatii carabiniera Be-Top: inchidere cu clapeta dreapta adaptata la toate tipurile de amaraje, de la cel mai mic pana la 14 mm. Specificatii carabiniera Be-One: uzura mai mica a corzii imbunatateste alunecarea corzii o cadere mai usoara usureaza alunecarea corzii in timpul asi..
85,00RON
Fără TVA:85,00RON
Bucla echipata Black Diamond HotForge Hybrid - 12 cm
Top Brand
Brand: Black Diamond Model: carabiniere
Bucla Hotforge Hybrid de la Black Diamond este perfectă pentru alpinism, fiind ușoară și compactă. Are o lungime de 12 cm și o greutate de doar 99 g, așa că această buclă nu se va simți în rucsacul dumneavoastră! Carabiniera de sus HotForge este testată în timp, dând rezultate bune de fiecare dată, ..
91,00RON
Fără TVA:91,00RON
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata cu carabiniera Photon cu clapeta dreapta si carabiniera Dyon KeyWire (clapeta de sarma) si chinga din poliester cu Karstop Evo integrat. Carabiniere anodizate color Da Certificare EN 12275 Garantie 3 ani Greutate 84 ..
99,00RON
Fără TVA:99,00RON
Bucla echipata Camp Mach Express Dyneema 60 cm Bucla echipata Camp Mach Express Dyneema 60 cm
LIPSA STOC
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata Camp Mach Express Dyneema de 60 cm versatila si usoara, compacta si functionala, cu carabiniera NANO 22 si carabiniera PHOTON WIRE – Orange. Detalii: Carabiniera NANO 22, cu un profil redus ce ocupa mai putin spatiu pe bucla decat carabinierele traditionale. Carabiniera P..
119,00RON
Fără TVA:119,00RON
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata Camp Orbit cu doua carabiniere compacte si usoare Orbit keylock. Carabiniera cu clapeta dreapta pentru amaraj, iar carabiniera cu clapeta curba pentru coarda. Caracteristici: – Deschidere: carabiniera superioara 20 mm, carabiniera inferioara 25 mm. – Chinga din poliester de..
84,00RON
Fără TVA:84,00RON
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata Camp Orbit Mixed 11 cm – o alegere excelentă pentru alpinism sportiv și tradițional. Echipata cu o carabiniera cu clapeta dreapta Orbit si carabiniera usoara Orbit Wire. Orbit cu clapeta dreaptă are închidere SphereLock, care este o actualizare la sistemul tradițional keylo..
77,00RON
Fără TVA:77,00RON
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata Camp Orbit Mixed 18 cm – o alegere excelentă pentru alpinism sportiv și tradițional. Echipata cu o carabiniera cu clapeta dreapta Orbit si carabiniera usoara Orbit Wire. Orbit cu clapeta dreaptă are închidere SphereLock, care este o actualizare la sistemul tradițional keylo..
82,00RON
Fără TVA:82,00RON
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata Camp Orbit Wire 2021 cu doua carabiniere Orbit Wire actualizate. Chinga din nylon de 16 mm. Caracteristici: – Carabiniere inchise: 22 kN – Carabiniere deschise: 8 kN – Rezistenta latime: 7 kN – Deschidere carabiniera: 27 mm Greutate 0,082 kg Lungime 1..
72,00RON
Fără TVA:72,00RON
Brand: Camp Model: bucle echipate
Descriere Bucla echipata Camp Orbit Wire 2021 cu doua carabiniere Orbit Wire actualizate. Chinga din nylon de 16 mm. Caracteristici: – Carabiniere inchise: 22 kN – Carabiniere deschise: 8 kN – Rezistenta latime: 7 kN – Deschidere carabiniera: 27 mm Greutate 86 g Lungime 18 cm..
77,00RON
Fără TVA:77,00RON
Afişare 1 - 12 din 176 (15 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.