Meniu
Cosul tau

Alpinism

Echipamente pentru escalada, alpinism si lucru la inaltime

Brand: YY Vertical Model: Prize antrenament
Duo YY Vertical este un dispozitiv inovator și extrem de versatil, conceput pentru a oferi pasionaților de escaladă o experiență de antrenament de înaltă calitate și o pregătire eficientă pentru provocările peretelui de escaladă. Acest produs reprezintă o soluție completă pentru dezvoltarea forței, ..
99,90RON
Fără TVA:99,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Coarda ajustabila de atasare pentru hamurile Sequoia si Sequoia SRT, permite o ajustare rapida si precisa a dispozitivelor de progresie atasate.  permite ajustarea pozitiei dispozitivelor de progresie atasate pe coarda ajustabilaajustare precisa si foarte rapida datorita formei ergonomice a blocator..
359,90RON
Fără TVA:359,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Coarda pentru conectarea la cele doua puncte de atasare a hamurilor pentru arboricultura, Sequoia si Sequoia SRT, pentru optimizarea mobilitatii laterale.  ofera mobilitate laterala optimase conecteaza la cele 2 puncte de atasare a hamurilor Sequoia si Sequoia SRTmaterial: nailonlungime: 40 / 45 / ..
89,90RON
Fără TVA:89,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Back Lever este un sistem de prindere a coltarilor la calcai. Permite oricarui tip de coltar Petzl sa fie utilizat pe bocanci cu rame de coltari la calcai.   compatibil cu coltarii Leopard LLF, Leopard FL, Irvis Hybrid, Irvis, Vasak, Sarken, Lynx, si Dartmaterial: otel inox, polimergreutate: 100 g..
149,90RON
Fără TVA:149,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Dispozitivul de franare auxiliara Chicane permite Prusikurilor mecanice Zigazag si Zigzag Plu sa fie folosite pe corzi single. Ofera frecare suplimentara continua pe coborari. Compatibilitatea excelenta dintre Chicane si un Prusik mecanic ca o unitate asamblata, asigura o glisare lina a corzii in ti..
759,90RON
Fără TVA:759,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Spuma pentru hamul Canyon Club sporeste confortul in timpul repausului prelungit in ham. Se ataseaza sub plasa de pe centura de sold a hamului.  sporeste confortul in timpul rapelurilor lungise ataseaza sub plasa centurii de sold a hamului Canyon Clubmaterial: spuma cu celula inchisagreutate: 105 g..
74,90RON
Fără TVA:74,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Ansamblul Knee Ascent Loop faciliteaza ascensiunea arboristilor cand utilizeaza un prusik mecanic, Zigzag sau Zigzag Plus, pe o singura coarda. Contine o chinga superioara, un blocator Croll L, o chinga inferioara cu bucla pentru picior si un saculet Toolbag XS. Sistemul este complet ajustabil si se..
719,90RON
Fără TVA:719,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Husa OCTO este conceputa pentru depozitarea, protejarea si transportul suruburilor de gheata. Are opt compartimente ce pot incorpora un set de pana la 12 suruburi si un buzunar din plasa pentru accesorii. Se desface simplu, pentru acces rapid la echipament. Husa poate fi suspendata fara a goli conti..
129,90RON
Fără TVA:129,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
  Accesoriu Catch pentru blocatorul Pantin, ajuta la mentinerea corzii in dipozitiv in timpul ascensiunilor. Este disponibil pentru variantele de dreapta si de stanga ale Pantin.  se instaleaza direct pe Pantin pentru mentinerea corzii in dispozitiv in timpul ascensiuniimaterial: nailon, otel inox..
29,90RON
Fără TVA:29,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Chinga prevazuta cu bucle pentru organizarea echipamentului.  se ataseaza usor la o bucla interioara a rucsacului pentru organizarea facila a echipamentuluimaterial rezistentgreutate: 18 g ..
64,90RON
Fără TVA:64,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Coarda de rezerva/inlocuire pentru Grillon, Grillon Anchor si Grillon Lifeline.  disponibila in sapte lungimi si doua culori2, 3, 4 si 5 metri pentru Grillon si Grillon Anchor5, 10, 15 si 20 de metri pentru Grillon lifelinepoate fi folosita cu versiuni mai vechi (inainte de 2018) si versiuni noi (d..
239,90RON
Fără TVA:239,90RON
Brand: Petzl Model: accesorii alpinism
Sezutul cu rol de protectie este proiectat pentru hamurile Canyon Club si Canyon Guide. Este durabil si interschimbabil si protejeaza in mod eficient costumul impermeabil si curelele hamului de frecare.  protejeaza costumul impermeabil si curelele hamului de frecareextrem de durabil si interschimb..
159,90RON
Fără TVA:159,90RON
Afişare 1 - 12 din 696 (58 pagini)
Acest website utilizeaza cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea lor. Poti afla mai multe in Politica de confidentialitate.